O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τι έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού...

Βλέπει δίκτυα ο Μαραγκουδάκης στην Κύπρο

Γκέκας,  Μαραγκουδάκης, Βέργος,  Γλουφτσής και Σωτήρογλου  έκαναν άψογα το καθήκον τους! Έστειλαν ως κλασσικοί επιθετικοί την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Γκέκας πάντα μέσα στα γκολ στην Τουρκία. Ο Μαραγκουδάκης και στην Κύπρο βλέπει δίχτυα. Ο Βέργος άνοιξε λογαριασμό στην Ισπανία, ενώ στην Σουηδία το νέο αστέρι, ελληνικής καταγωγής ακούει στο όνομα Ιωάννης Σωτήρογλου που πέτυχε και δύο γκολ!

Απο κει και πέρα:Ο Παπασταθόπουλος ταλαιπωρήθηκε στη Γερμανία.Καλός ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.  Ο Μόρας ήταν πολύ καλός στην Ιταλία, όπως και οι Μανωλάς, Τοροσίδης.
Αντιθέτως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πέτρος Κανακούδης στην Φινλανδία.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Ουνιάο Μαδέιρα λόγω πυκνής ομίχλης οπότε δεν έπαιξαν οι Μήτρογλου και Σάμαρης.Ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεν ανήκει πλέον στην Νόρθ Ιστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας.

Παρουσιάζουμε κατωτέρω αναλυτικά τι έκαναν οι…μετανάστες μας σε όλο τον κόσμο:

ΑΓΓΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ):

Έπαιξε και στα 90’ εναντίον της Ρέντινγκ (0-2) για την Β΄κατηγορία (Championship). Δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 20 βαθμούς σε 10 αγώνες.

ΒΕΛΓΙΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (ΚΟΡΤΡΑΙΚ):

Μπήκε στο 72’ στην θέση του Πάβλοβιτς, στον εκτός έδρας  αγώνα κατά της Βέστερλο (1-1). Είχε διάθεση αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι. Η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 13 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ (ΛΕΟΒΕΝ):

Παρών και στα 90’ στον αγώνα κατά της Μουσκρόν (1-1). Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός κέρδισε αρκετές μάχες. Η ομάδα του βρίσκεται στην 12ηθέση της γενικής κατάταξης έχοντας 13 βαθμούς σε 10 αγώνες.

ΣΤΕΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι κατά της Ζούλτε Βάρεγκεμ (3-0). Κάλυψε το δεξιό άκρο της άμυνας με αρκετή επιτυχία. Η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 14 βαθμούς σε 10 ματς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ (ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Τούμπισε για την Β’κατηγορία. Σε γενικές γραμμές ήταν θετική η παρουσία του. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 13 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (ΤΕΜΣΕ):

Έχει πάρει φόρα και σκοράρει σχεδόν συνεχώς ο 35άρης πλέον φορ. Αγωνίσθηκε και στα 90’ εναντίον της Λα Λουβιέ (3-0) και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 40΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας, έχοντας 16 βαθμούς σε 8 αγώνες.

ΓΙΑΝΙΣ ΠΑΠΑΣΣΑΡΑΝΤΗΣ (ΛΑ ΛΟΥΒΙΕ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ ο 24χρονος χαφ, αλλά δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της 3ης κατηγορίας (3ος όμιλος) με 15 βαθμούς σε 9 αγώνες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ):

Έπαιξε και στα 90’ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου (1-5). Πέρασε δύσκολες στιγμές απέναντι στον δαιμόνιο βραζιλιάνο ακραίο μεσοεπιθετικό, Ντόουγκλας Κόστα. Η ομάδα του έπεσε  στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 17 βαθμούς σε 8 αγώνες.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ εναντίον της Άουγκσμπουργκ (1-1). Είχε καλή παρουσία. Η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 13 βαθμούς σε 8 αγώνες.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ):

Έπαιξε και στα 90’, έχοντας μερικές αρκετά καλές επελάσεις. Η ομάδα του βρίσκεται στην 16η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 5 βαθμούς σε 8 αγώνες.

ΟΛΙΒΕΡ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΝΤΟΧΤΕΡΣΕΝ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι κατά της Σάνκτ Πάουλι (1-1) για την Ρέγκιοναλ Λίγκα, Βόρεια Περιφέρεια. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 18 βαθμούς σε 11 αγώνες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΙΟΣ (ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΙΙ):

Έπαιξε βασικός τερματοφύλακας, κάτι που συμβαίνει αρκετές φορές τελευταία. Η ομάδα του νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Ρέιν Λεχ, για την Ρέγκιοναλ Λίγκα, Περιφέρεια Μπάγερν. Δεν είχε πολύ δουλειά, καθώς η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 17 η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς σε 13 ματς.

ΣΙΜΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ (ΕΡΖΓΚΕΝΜΠΙΡΓΚΕ ΑΟΥΕ):

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα αλλά στο 46’ πήρε την θέση του ο Κβέσιτς, στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Χάλεσερ (νίκησε 1-0). Η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης της 3ης κατηγορίας, έχοντας 19 βαθμούς σε 12 αγώνες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΚΙΚΕΡΣ ΟΦΕΝΜΠΑΧ):

Παρών σε όλο το παιχνίδι κατά της Χόφενχαιμ (1-1) στη Ρέγκιοναλ Λίγκα, Περιφέρεια Νοτιοδυτική. Η ομάδα του βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 24 βαθμούς σε 11 αγώνες.

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ (ΚΙΚΕΡΣ ΟΦΕΝΜΠΑΧ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι. Είχε ορισμένες καλές ενέργειες ο νεαρός επιθετικός.

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΙΙ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 58’ αντί του Εμπερβέιν στο εκτός έδρας 2- 0 επι της Κολωνία. Η ομάδα του βρίσκεται στην 15η θέση της Ρέγκιοναλ Λίγκα, Δυτική Περιφέρεια ,  έχοντας 11 βαθμούς σε 11 αγώνες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΝΙΔΗΣ (ΧΑΝΣΑ):

Έπαιξε και στα 90’ στο εκτός έδρας 2-1 επι της Σίλκσεε για την Ρέγκιοναλ Λίγκα, Περιφέρεια Βόρεια. Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 14 βαθμούς σε 12 αγώνες.

ΓΙΑΝΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΡΟΤ ΒΑΙΣ ΕΡΦΟΥΡΤ):

Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας 1-1 κατά της Κέμνιτσερ για την 3η κατηγορία. Είχε μερικές αρκετά καλές ενέργειες. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 75΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 14 βαθμούς σε 12 αγώνες.

ΓΙΑΝΙΣ ΚΑΡΣΑΝΙΔΗΣ (ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΙΚΕΡΣ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το εκτός έδρας 3-0 επι της Φορτούνα Κολωνία. Είχε αρκετά καλή απόδοση ο νεαρός μέσος. Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 15 βαθμούς σε 12 αγώνες.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΝΤΕΣΑΙΜ):

Παρών και στα 90’ στο παιχνίδι κατά της Γκόσλαρερ (1-2) για την Βόρεια Περιφέρεια της Ρέγκιοναλ Λίγκα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 16η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 9 βαθμούς σε 11 ματς.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΝΤΕΣΑΙΜ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 71’ αντί του Ροκάρ, στο παιχνίδι κατά της Γκόσλαρερ. Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.

ΕΛΒΕΤΙΑ

ΤΑΣΟΣ ΔΩΝΗΣ (ΛΟΥΓΚΑΝΟ):

Αυτή τη φορά πέρασε ως αλλαγή. Μπήκε στο 79’ αντί του Ροσίνι ο νεαρός επιθετικός, στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Λουκέρνης (2-2). Η ομάδα του βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 8  βαθμούς σε 11 παιχνίδια.

ΣΑΒΒΑΣ ΕΞΟΥΣΙΔΗΣ (ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΖΥΡΙΧΗΣ):

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα αλλά ένοιωσε ενοχλήσεις στο 65’ και πήρε την θέση του Θόδωρος Καραπέτσας, στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Μεντρίσιο για την 4η κατηγορία, τη λεγόμενη και Classic. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3ηθέση έχοντας 17 βαθμούς σε 9 αγώνες.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ (ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΖΥΡΙΧΗΣ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 65΄. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε.

ΙΤΑΛΙΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ):

Σταθερά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και στον αγώνα κατά της Τζένοα (1-1). Είχε ορισμένες θαυμάσιες αποκρούσεις. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14ηθέση της γενικής κατάταξης έχοντας 7 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ (ΡΟΜΑ):

Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας 4-2 κατά της Παλέρμο. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 81΄.  Η ομάδα του βρίσκεται στην 4ηθέση της γενικής κατάταξης έχοντας 14 βαθμούς σε 7 ματς.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ΡΟΜΑ):

Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Έπαιξε και στα 90’ πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές επελάσεις.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ (ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ):

Αγωνίσθηκε πολύ καλά και στα 90’ στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Κιέβο. Κέρδισε πολλές μάχες, ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Η ομάδα του ωστόσο δεν βρίσκεται σε καλή θέση, καθώς είναι στην 18η θέση με 4 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (ΤΖΕΝΟΑ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 84’ αντί του Τζεμαιλί, στο εκτός έδρας 1-1 κατά της Ουντινέζε. Δεν μπορεί να κριθεί στο διάστημα αυτό. Η ομάδα του βρίσκεται στην 15η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 7 βαθμούς σε 7 ματς.

ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΠΟΛΟΝΙΑ):

Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Γιουβέντους (επικράτησε με 3-1). Ηταν σχετικά καλός απέναντι στους επιθετικούς της «γηραιάς κυρίας». Η ομάδα του βρίσκεται στην 15η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 7 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΟΥΡΜΑ (ΠΑΓΚΑΝΕΖΕ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 64’ αντί του Τσιτσερέλι, στον αγώνα κατά της Μεσίνα (1-1) για την 3η κατηγορία, 3ος όμιλος. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΙΣΡΑΗΛ

ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ (ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ):

Σταθερός στην ενδεκάδα. Έτσι έπαιξε καις τα 90’ και στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Χαποέλ Κφάρ Σαμπά. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 9 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ (ΕΛΤΣΕ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 73’ αντί του Σέρχιο Λεόν, στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Λαγοέστρα (1-4)  για την β’ κατηγορία. Ο νεαρός φορ, μείωσε σε 3-1 στο 77΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΚΥΠΡΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΕΙΠΠΟΥ):

Σταθερά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, έτσι και στο εκτός έδρας 2-2 εναντίον του Εθνικού Άχνας. Είχε ορισμένες καλές αποκρούσεις.Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 5 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΕΙΠΠΟΥ):

Βασικός και στα 90’, εναντίον του Εθνικού Άχνας (2-2) . Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 74΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 5 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ):

Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Ανόρθωσης (2-2). Είχε μερικές αρκετά καλές ενέργειες. Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 1 βαθμό σε 6 αγώνες.

ΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (ΑΝΟΡΘΩΣΗ):

Μπήκε μόλις στο 89’ αντί του Ορλάντι, στο 2-2 κατά της Αγίας Νάπα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 14 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ (ΑΡΗΣ):

Έπαιξε και στα 90’ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Δόξα Κατωκοπιάς (νίκησε με 2- 1) και μείωσε στο 58΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 1 μόλις βαθμό σε 6 αγώνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ):

Παρών σε όλο το παιχνίδι κατά της Πάφου (1-1). Μοίρασε ορισμένες καλές μπαλιές. Η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 1 βαθμό σε 6 παιχνίδια.

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ στο εκτός έδρας 0-0 κατά της Ομόνοιας. Είχε μερικές επιθετικές ενέργειες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η ομάδα του βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
 
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΒΙΛΕΜ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ):

Σταθερά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του. Έτσι και στο παιχνίδι κατά της ΠΕΚ Τσβόλε (0-1). Είχε ορισμένες καλές επεμβάσεις αλλά δεν την έσωσε από την ήττα, δίχως φυσικά να φέρει ευθύνη. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 6 βαθμούς σε 8 αγώνες.

ΠΕΡΟΥ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΕΛΓΚΑΡ):

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι εναντίον της Ουνιόν Κομέρσιο (4-1) . Κάλυψε αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 13 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΤΑΣΟΣ ΤΣΙΑΜΑΓΚΑΣ (ΒΙΑΝΕΝΣΕ): 

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι κατά της Μιραντέλα (2-0) για την 4η κατηγορία. Στο 65’ πήρε την θέση του ο Μπουσάς.Η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση της 4ης κατηγορίας, έχοντας 3 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΣΟΥΗΔΙΑ 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ (ΚΑΛΜΑΡ):

Μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή του Ντιούφ στο 57΄, στον αγώνα κατά της Τζουργκάρντεν (0-3). Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 27 βαθμούς σε 27 αγώνες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΛΤΣΕΤΑΣ (ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το εκτός έδρας 3-0 επι της Κάλμαρ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε αρκετές καλές ενέργειες. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6ηθέση της γενικής κατάταξης έχοντας 44 βαθμούς σε 22 αγώνες.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ):

Παρών και στα 90’ εναντίον της Γκάις (4-0) για την δεύτερη κατηγορία. Ηταν αρκετά καλός . Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της 2ης κατηγορίας έχοντας 55 βαθμούς σε 27 αγώνες.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ):

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα στο εκτός έδρας 3-1 επι της Σοντερτάγιε για την 3η κατηγορία. Ηταν αρκετά κινητικός. Στο 70’ πήρε την θέση του ο Σεβγκιλί. Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 42 βαθμούς σε 22 αγώνες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΓΛΟΥ (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ):

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκης με 3-1 κατά της Σοντερτάγιε, καθώς σημείωσε δύο τέρματα (29΄,51΄) της ομάδας του. Στο 85’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα, κι ο προπονητής του, Μπλόμπεργκ θέλοντας να τον προφυλάξει καθώς διαπίστωσε ότι είχε εκνευριστεί αρκετά, τον αντικατέστησε με τον Αντερσον.

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ (ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ):

Μείωσε για την ομάδα του ο 35άρης φορ, αλλά δεν έφτασε. Η ομάδα του ηττήθηκε στο γήπεδό της με 2-1 από την Μπεσικτάς. Ο Φάνης έπαιξε και στα 90’ και σκόραρε στο 87΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 17η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 4 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ):

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι κατά της Καισερισπορ (2-0). Στο 84’ πήρε την θέση του ο Τοσούν. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 7 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ):

Παρών σε όλο το παιχνίδι  κατά της ‘Αδανασπορ (0-3) ο κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Η ομάδα του περνάει δύσκολες ώρες καθώς βρίσκεται στην 18η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 2 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ (ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ):

Παρουσιάσθηκε αρκετά νευρικός, με συνέπεια αφού αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 32’, πήρε και δεύτερη (κόκκινη) στο 82’ και αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς εναντίον της Λάχτι (νίκησε 3-1). Η ομάδα του βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 46 βαθμούς σε 30 ματς.

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΤΣΕΣΤΕΡ ΡΙΝΟΣ):
Από τους καλύτερους παίκτες στο 2-0 επι της Νιου Γιόρκ RB II, για την προημιτελική φάση των πλέι-οφ του NSL. Κέρδισε πολλές μονομαχίες ο κεντρικός αμυντικός.


Δεν αγωνίσθηκαν για διάφορους λόγους οι: Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε- έμεινε στον πάγκο), Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ Ντονέτσκ ),Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ – εκτός αποστολής),  Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάη Σενχούα, Κίνα – δεν είχε αγωνιστική) ,  Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ-Αχλί, Σ. Αραβία- δεν έγινε αγωνιστική ), Αμοίρης  Κούρντι (Αλ-Αχλί, Σ.Αραβία – δεν έγινε αγωνιστική), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ – εκτός αποστολής), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια- εκτός αποστολής),  Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε – έμεινε στον πάγκο), Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε – εκτός αποστολής, καθώς είναι στο στάδιο αποθεραπείας), Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ- έμεινε στον πάγκο),  Θάνος Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης- εκτός αποστολής καθότι είναι στο στάδιο της αποθεραπείας),  Μπάμπης Λυκογιάννης (Στούρμ Γκράτς- εκτός αποστολής), Γιάννης Παπαδόπουλος (Χαποέλ Κφαρ Σαμπά- εκτός αποστολής), Θανάσης Καραγκούνης (ΠΕΚ Τσβόλε – εκτός αποστολής), Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- έμεινε στον πάγκο), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη- εκτός αποστολής), Μανώλης Τζανακάκης (Ανόρθωση – έμεινε στον πάγκο), Αγγελος Ζιούλης (ΑΕΛ –εκτός αποστολής), Βασίλης Καραγιάννης (ΑΕΛ- εκτός αποστολής),  Γιάννης Μασμανίδης (Γιουνάιτεντ Ζυρίχης- έμεινε στον πάγκο), Κέννυ Σταματόπουλος (ΑΙΚ Στοκχόλμης- έμεινε στον πάγκο), Αλέξανδρος Καρτάλης (Ααλεν- έμεινε στον πάγκο), Κρις Οικονομίδης (Λάτσιο – εκτός αποστολής), Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι- έμεινε στον πάγκο), Σάββας Γκέντσογλου (Μπάρι – εκτός αποστολής), Τάσος Παπαδόπουλος (Χαμ Μπενφίκα – εκτός αποστολής), Κώστας Αποστολόπουλος (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- εκτός αποστολής), Τάσος Καντούτης (Ομόνοια- εκτός αποστολής),  Ανδρέας Μικρούλης (Χάβελσε – εκτός αποστολής), Σωτήρης Καίσης (Όλντεμπουργκ- έμεινε στον πάγκο), Ορέστης Κιομουρτζόγλου (Ουντερχάχινγκ- έμεινε στον πάγκο), Φώτης Κατίδης (Μόναχο 1860 ΙΙ- έμεινε στον πάγκο), Αγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Ιι- εκτός αποστολής), Αγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ- έμεινε στον πάγκο), Χρήστος Σιδηρόπουλος (Χάνσα- εκτός αποστολής), Γιώργος Ευθυμιάδης (Ζενίτ Τσέσλαβ- εκτός αποστολής), Κυριάκος Κελεσιάδης (Ζενίτ Τσέσλαβ- εκτός αποστολής), Πέτρος Βασιλάκος (Ζενίτ Τσέσλαβ- εκτός αποστολής), Χάρης Σταθουλόπουλος (Ζενίτ Τσέσλαβ – εκτός αποστολής), Απόστολος Μυλωνάς (Ζενίτ Τσέσλαβ- εκτός αποστολής), Δημήρης Αγγελόπουλος (Χέρνοσαντς, Σουηδία- εκτός αποστολής), Θανάσης Παπαδόπουλος (Ακρόπολη- έμεινε στον πάγκο).

Μάνος Σταραμόπουλος

Δημοσιογράφος- Αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων

Μέλος επιτροπής ποδοσφαίρου AIPS

Special correspondent France Football, A Bola, Mundo Deportivo,Discoveryfootball.com

Η λίστα ιστολογioν