O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Στην Μέκκα του ποδοσφαίρου Ρόγκας, Καλέντζης και Μαρίνος


ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ.
Οι προπονητές της Σχολής κ.κ. Ρόγκας, Καλέντζης και Μαρίνος βρέθηκαν  στο διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Διεύθυνση Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις Ρέντη. 
Οι περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες από τις 42 Σχολές του Δικτύου είχαν την ευκαιρία μέσα σ’ ένα διήμερο να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και όλες τις παραμέτρους που κάνουν επιτυχημένο ένα ποδοσφαιριστή, ένα προπονητή και μια Σχολή Ποδοσφαίρου.



Το παρών έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές Φελίπε Πάρντο και Δημήτρης Κολοβός οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό και δέχτηκαν ερωτήσεις από τους προπονητές των Σχολών.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου οι προπονητές της Σχολής βρήκαν τη ευκαιρία εκτός από την επιμόρφωση να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και προπονητές των Σχολών 
Το φετινό Σεμινάριο είχε ρεκόρ, ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών και όλοι έδωσαν την υπόσχεση ότι το 2016 θα το… σπάσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας και δώρα από τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Η Διεύθυνση της Σχολής εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή της Σχολής κ. Καλέντζη στα νέα του καθήκοντα,που με την καθοδήγησή του θα παίξει τους αγώνες της η ομάδα Παίδων Ε.Π.Σ.Ευβοίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.
Επίσης καλή επιτυχία εύχεται και στον προπονητή της ομάδας Νέων κ.Ελευθεριάδη.

Η λίστα ιστολογioν