O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλες νίκες Μακρυκάπα Καστέλλα



Η Μακρυκάπα ανέκοψε τη φόρα του Λήλα, ενώ η Καστέλλα …πλήγωσε την Αυλίδα!
Μεγάλες νίκες σημείωσαν σήμερα (28/11) το απόγευμα, ηΜακρυκάπα και η Καστέλλα, στο άνοιγμα της αυλαίας της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ.
Η Καστέλλα, μετά το εντυπωσιακό 5-0 μέσα στα Ζάρκα, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή πήρε …διπλό, αυτή τη φορά μέσα στην Αυλίδα, με 3-1!

Η ομάδα του Νίκου Κιαπέκου βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σε αντίθεση με την Αυλίδα που παραμένει τελευταία, ενώ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο δικό της διπλό (την περ. αγωνιστική), μέσα στην Αιδηψό.
Η Αυλίδα κατάφερε να καθαρίσει το ματς στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου καθώς προηγήθηκε με 3-0, για να μειώσει λίγο αργότερα το συγκρότημα του Παν. Τοκπασίδη.
Η Μακρυκάπα τώρα, παρά το άσχημο ξεκίνημά της τη φετινή σεζόν, από την 4η αγωνιστική και μετά, αναβαίνει ολοένα και ψηλότερα και πριν από λίγο, πιστοποίησε το παραπάνω γεγονός, ότι δηλαδή βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, κερδίζοντας με 1-0 τον δεύτερο στη βαθμολογία Λήλα Βασιλικού.
Η ομάδα του Βαγγέλη Τόγια άνοιξε το σκορ νωρίς και κράτησε το χρυσό προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Λήλας για περίπου μισή ώρα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ – ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-0

12′ Καρκαλής Τάσος 1-0
Κόκκινη: 65′ Χαλιώτης (Λήλας Βασιλικού)

ΑΥΛΙΔΑ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-3

35′ Σπανός 0-1, 46′ Μαντάς 0-2, 56′ Τσούτσης 0-3, 74′Κουτσαυλής 1-3

Η λίστα ιστολογioν