O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Άστραψε και βρόντηξε η πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών

nik_610x400
Άστραψε και βρόντηξε η πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών , ξεκαθαρίζοντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ότι ο σύλλογος είναι αποφασισμενος να πετύχει τον στόχο του, με ή χωρίς αυτούς!
Η Ίριδα Νίκου μετέβη χτες στα Ψαχνά οπου σε συγκέντρωση των ποδοσφαιριστων στο γήπεδο μίλησε με σκληρή γλωσσα καθώς αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της ομάδας στα δυο τελευταια παιχνίδια.
Η πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών τους ανάφερε ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις και ζήτησε βελτιωμένη απόδοση στην συνέχεια του πρωταθληματος.
«Θα σας πω τώρα και κάτι πολύ σημαντικό και αδιαπραγμάτευτο. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μεγάλος σύλλογος και για τον καθένα από εσάς είναι τιμή να παίζει γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτό τον σύλλογο.. Θα έχετε αλληλοσεβασμό και θα τιμάτε τον Ηρακλή. Όποιος έχει πρόβλημα ή δεν του αρέσει εδώ, να έχει τα κότσια και να σηκωθεί να φύγει και αυτό ισχύει για όλους! Όσο καιρό παίζετε για τον Ηρακλή θα τα δίνετε όλα και θα θυσιάζεστε γι’ αυτή την φανέλα.
Και λάθη να γίνονται θα καλύπτετε ο ένας τον άλλον. Θα είστε μία γροθιά.»
Τόνισε παραλληλα ότι περιμένει από τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο αρχής γενομένης από το παιχνιδι με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη.

Η αναχώρηση της αποστολής για την Λέσβο είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και θα φτάσει ακτοπλοϊκώς το πρωί του Σαββάτου. Το ´´Δυνατά & Αθλητικά´´ θα βρεθεί στην Μυτιλήνη και θα σας μεταφέρει τα πάντα από το ταξίδι προς το πρώτο ´´διπλό´´ της σεζόν.

Η λίστα ιστολογioν