O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-0


Η Χαλκίδα έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0 όπως στη πρεμιέρα με τον Παναρκαδικό. Αυτή τη φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση και με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας δεν απειλήθηκε, αλλά δεν απείλησε και ιδιαίτερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως δεν μπορούσαν να βρουν να βρουν διόδους για την αντίπαλη εστία, λόγω της καλά οργανωμένης άμυνα των φιλοξενούμενων

. Από την άλλη ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε δείξει την ίδια δημιουργική συνέπεια όπως στην ανασταλτική λειτουργία. Ο Τίμος Καβακάς παρέταξε την ομάδα του με τρία αμυντικά χαφ με αποτέλεσμα στο πρώτο  45λεπτο οι φάσεις και των δυο ομάδων να είναι μετρημένες.

Οι καλύτερες φάσεις του Αστέρα ήταν στο  35’ όταν από στημένη μπάλα ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ και η άλλη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου  από ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπουζουρα. Στο ίδιο διάστημα η Χαλκίδα έγινε απειλητική στο 18΄ και το 40 ΄με τον Κρολ.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Τίμο Καβακά να ρίχνει τον Νικολόπουλο και τον  Μπαλού στο παιχνίδι αλλά τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν στο γκολ, με το τελικό αποτέλεσμα να αποδίδει δικαιοσύνη.

.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Νικολακόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζουρας (70’ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης (90’ Γεωργακόπουλος), Παρασκευόπουλος (85’ Μητρόπουλος).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, Νόνης, Καραμπάς, Τσατσαρής (75' Πατσατζόγλου), Κορνελάτος (46' Μπαλού), Εμέκα, Κρολ, Πολίτης (46' Νικολόπουλος), Σκαθαρούδης.
Στην αποστολή ήταν και οι Τηλιόπουλος, Μπασινάς, Ντουμάνης, Λούγκος.

http://starsports.gr/

Η λίστα ιστολογioν