O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚ-ΑΡΤΑΚΗ 1-1 ΠΑΡΑΤ 4-1

Ένα σπουδαίο ματς παρακολούθησαν, όσοι βρέθηκαν τ΄ απόγευμα της Τετάρτης στο ΄΄Ενωσιακό΄΄, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του φετινού κυπέλλου ΕΠΣΕ. Λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι, θα έπαιρναν την πρόκριση, ένας πρώην παίχτης του ΑΟΝΑ, ο Λούκας έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο ΄΄δικέφαλος΄΄ έδειξε να έχει πιο πολλές δυνάμεις και κατάφερε να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου τον περιμένει -όπως και πέρσι που είχαν ξανασυναντηθεί για τον θεσμό- ο Απόλλων Ερέτριας,
.
Στο α΄ μέρος οι Αρτακιανοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23΄ με κεφαλιά του Κολιόπουλου, αξιοποιώντας εξαιρετική σέντρα του Μαστροκώστα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες καλές στιγμές και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα τέρματα. Βλέποντας την εικόνα του αγώνα, ο Αντώνης Αυλωνίτης, αποφάσισε να κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης. Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ο ΑΟΝΑ συνέχισε να υπερέχει και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με πρωταγωνιστή τον -μέχρι πέρσι ΄΄κιτρινόμαυρο΄΄- Μπασούκο.
Τελικά οι γηπεδούχοι ΄΄ανέβασαν στροφές΄΄ στο τελευταίο ημίωρο της κανονικής διάρκειας, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λούκα, που από κοντά με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ενώ είχε προηγηθεί -στην ίδια φάση- κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου, που τράνταξε το κάθετο δοκάρι (στην συγκεκριμένη φάση, που ξεκίνησε με εκτέλεση κόρνερ, οι Αρτακιανοί υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε φάουλ υπέρ τους). Στην παράταση οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και σημειώνοντας τρία ακόμη γκολ, πήραν την πρόκριση. Το προβάδισμα στην ΑΕΚ, έδωσε στο 100΄ ο Αγγελάτος, ενώ στο 117΄ ο Ανέστης έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 119΄ ο Βεζιρτζόγλου.
ΑΕΚ Χαλκίδας (Αυλωνίτης): Αγριόδημος, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Μπακομήτρος, Μετοχιάτης (46΄ Θωμάς), Κοκκάλας, Βρέττος, Αγγελάτος, Παπαδάκης (46΄ Βεζιρτζόγλου), Ανέστης, Σεϊνταράς (46΄ Λούκας).
Αρτάκη (Τοκπασίδης): Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Σεχάι, Μπασούκος, Κονόμι, Μαντάς (73΄ Γκέκας), Μιχαλάς (61΄ Αποστόλου), Κολιόπουλος (85΄ Κηρύκος).

Η λίστα ιστολογioν