O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

dsc_0047
Έμεινε ντέρμπι στα χαρτιά αφού ο Ταμυναϊκός, ήταν σαφώς ανώτερος, από το Αυλωνάρι και επικράτησε δίκαια και άνετα με 2-0!
Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι παίκτες του Βαγγέλη Ντόβολη, πήραν τα ινία του αγώνα από την αρχή και πίεσαν για το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε ψυχολογική άνεση, για την συνέχεια
… Το γκολ αυτό ήρθε στο πρώτο 20λεπτο και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ΄΄βομβάρδισαν΄΄ την εστία του νεαρού Κότσαρη, που ήταν καταπληκτικός σε όλο το 90λεπτο και κράτησε, χαμηλά τον δείκτη του σκορ! Το Αυλωνάρι, δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει, έπεσε σε ανώτερο αντίπαλο είχε και προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών (Φρυγανάς, Καραμπίνης, Δ. Βασιλείου κ.ά.) και η ήττα ήρθε φυσιολογικά… Χωρίς αμφιβολία το ρεπό της επόμενης Κυριακής (έπαιζε με την Ακ. Ιστιαίας), θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Κρόκο να ανασυντάξει τις δυνάμεις του Αυλωναρίου και να προχωρήσει…!
  • 7’ ο Σίμωσης βρίσκει πολύ ωραία τον Ρέτσα, τετ-α-τετ ο τελευταίος δεν μπορεί να νικήσει τον Κότσαρη που αποκρούει εντυπωσιακά…
  • 10’ νέα μεγάλη επέμβαση του Κότσαρη, σε κόρνερ, μπροστά απόν Β. Αναστασίου που είχε μπει επικίνδυνα στην περιοχή…
  • 13’ οι αμυντικοί του Αυλωναρίου, δεν διώχνουν καλά και ο Σταμέλος από καλή θέση, σουτάρει άουτ…
  • 17’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, αβίαστο λάθος διώξιμο του Κόκκου, και ο Σταμέλος (φωτό) αυτή τη φορά δεν αστοχεί και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ταμυναϊκό!
  • 27’ ο Σίμωσης μέσα στην περιοχή δεν καταφέρνει να νικήσει τον Κότσαρη που διώχνει σε κόρνερ…
  • 36’ καλό σουτ του Σταμέλου, προλαβαίνει με προβολή και απομακρύνει ο Γεραντώνης…
  • 39’ πάλι ο Σταμέλος και ο Κότσαρης πρωταγωνιστές, με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά και τον δεύτερο να διώχνει εντυπωσιακά…
  • 49’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, ο Σίμωσης (φωτό δεξ.) αυτή την φορά καταφέρνει να νικήσει τον Κότσαρη και με κοντινό πλασέ, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!
  • 84’ ΄΄λόμπα΄΄ του Τσάγκου, λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 85’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κούρτης σουτάρει για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ο Κότσαρης!
  • 90’ ο Λαθουράς, αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα και παίρνει τον δρόμο για τα’ αποδυτήρια…
Πάρα πολύ καλή  και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του   Γιώργου Κασομούλη και των βοηθών του Προκ. Τσιφλάκου-Γιαν. Παραδεισόπουλου.
*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): 1-Μπασινάς, 2-Μ. Κρόκος, 3-Πιλάτης, 4-Καρατζάς, 5-Αναστασίου Ιδ.(83’ Μαντασάς), 6-Αναστασίου Β., 7-Φωτιάς, 8-Σταμέλος (73’ Κωνστάντιος), 9-Σίμωσης 10-Ρέτσας (58’ Τσάγκος), 11-Κούρτης.
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος Κρόκος): 1-Κότσαρης, 2-Κόκκος, 3-Μπρεγκανάκου (73’ Μήτρου), 4-Γεραντώνης, 5-Παπίλας, 6-Ζέρβας (46’ Β. Βασιλείου), 7-Λαθουράς, 8-Περιβολάρης, 9-Β. Τσαλιαγκός (78’ Βαγγ. Δήμου), 10-Ηλ. Δήμου, 11-Φραγκής.
http://dinataathlitika.gr/

Η λίστα ιστολογioν