O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΡΟΣΙΑ-ΤΡΙΑΔΑ 2-1


Με  ...τούμπα στο τέλος και μεσα σε 5 λεπτά ο ΑΠΚΟ πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με σκόρερ τον 36 χρονο Σίμο,και του Πολυχρονη αφού στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.
Πολύ καλό ματς και από το νεανικό Παντριαδικό, αλλά και από τη Δροσιά που είχε 7 νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα.
Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά αρκετά ήταν τα αμυντικά λάθη και από τους δυο αντιπάλους.

Η ομάδα της Τριάδας προηγήθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτο ημιώρου, όταν από  εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τσαλιαγκού η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Κατσιμήτρου που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα.
Λίγο αργότερα ο Γιώργος Χασάνδρας έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του και στην επανάληψη συνεχίστηκαν ...οι απώλειες για τους φιλοξενούμενους σε δυο φάσεις με τον Τσούτση
Η Δροσιά πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να λυγίσει τους φιλοξενούμενους. Ισοφάρισε στο 85' με τον Δημήτρη Σίμο να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία μετά από εκτέλεση φάουλ .
Στο 87' ο Μπελίτσος της Τριάδας έκανε καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου και στο 89' από εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ του νεαρού Πολυχρόνη, ο Οικονομίδης -που έπαιζε την περ. σεζόν στη Δροσιά-, ξεγελάστηκε, η μπάλα πέτυχε το δεύτερο γκολ μέσα σε αποθέωση.
Ενα λεπτό πριν το 2-1 είχε αποβληθεί ο Γ. Χασάνδρας του Παντριαδικού και μετά το γκολ έμεινε με 10 παίκτες και η ομάδα της Δροσιάς λόγω αποβολής του Τσουπεή.
Να σημειωθεί ότι με τη νικήτρια δεν μπόρεσαν ν' αγωνιστούν για διάφορους λόγους τρεις επιθετικοί, οι Ζαούρης, Αντωνιάδης και Χαλιώτης.
Δροσιά:
Κατσιμήτρος,  Τσούτης ,  Νικολάου, (46΄Πολυχρόνης), Δημητρίου, Φρυγανάς, Σίμος, Τσουπεής,  Μπούρικας Φτούλης, (64΄΄Λάμπρου), Τσομάσκα(90+4 Προβής). Τρίκας


Παντριαδικός
Οικονομίδης Καραμπέτσος Μπελίτσος Σέχου Γκρινιάρης Σιαράπης(79 Κεραμυδάς) Χασάνδρας Γ. Τσαλιαγκός  Τσούτσης(90 Βαξεβάνης) Καραντάκης Χασάνδρας Δ.(70 Γκερίζα)

Η λίστα ιστολογioν