O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Θωρακίζεται αμυντικά με Λαμπρόπουλο η Ιστιαία

Θωρακίζει ακόμη περισσότερο την άμυνα της η Α.Ε. Ιστιαίας, με μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή αφού προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου 30χρονου αμυντικού και έναν εκ των αρχηγών της Παναχαϊκής Γιώργο Λαμπρόπουλο. Οι υπογραφές έπεσαν ήδη και ο παίκτης είναι έτοιμος να φορέσει την «κυανοκίτρινη» φανέλα των Βορειευβοέων και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Θανάση Γουρνά.

Έπεσαν οι υπογραφές
στο γραφείο του
Προέδρου της Α.Ε.Ι.
Γιάννη Αναγνώστου
Ο 30χρονος (γεννηθείς 9/2/19987) κεντρικός αμυντικός από την Αχαΐα έχει σημαντική παρουσία σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής και μεστές από συμμετοχές σεζόν. Με κύριο σταθμό της καριέρας τους την Παναχαϊκή όπου αγωνιστική από το 2009 – 2012 και τη σεζόν 2015-2016, θητεία κατά την οποία διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Επίσης έχει αγωνιστεί στο Βύζαντα Μεγάρων. Έχει κάνει και πέρασμα από τα γήπεδα της Εύβοιας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, στον Ηρακλή Ψαχνών στη Β’ Εθνική με τον οποίο πραγματοποίησε 18 συμμετοχές. Συνολικά έχει 73 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 98 στη Γ’ και έχει πετύχει 3 τέρματα, ενώ μετρά και 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Παναχαϊκή στις 3 Αυγούστους, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA.gr, δεν είναι στα πλάνα της ομάδας όπως ενημερώθηκε τον τεχνικό της διευθυντή Πατρινών Κώστα Κατσουράνη, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή αμέσως μετά την αποχώρηση του από την Παναχαϊκή  εξέφρασε ο Παναιγιάλειος. 

Η λίστα ιστολογioν