O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Έτοιμη για το ματς κυπέλλου με το Ρέθυμνο η Κύμη!

dsc01019
Μια μόλις ημέρα απέμεινε για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της Κύμης, με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου να υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (5 μ.μ.) στο κλειστό Κανήθου το Ρέθυμνο για της 2η αγωνιστική της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Κύμη σε περίπτωση νίκης, παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος για να βρεθεί ένα βήμα πριν τους “8” του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Εύβοιας ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Κρητικούς, με τον Μπρατσιάκο να μπορεί να υπολογίζει και στον Ματ Πάλμπλαντ που δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, έχοντας ενσωματωθεί εδώ και λίγες ημέρες στην προετοιμασία των νεοφώτιστων στην Α1.
Το Ρέθυμνο ολοκλήρωσε επιτυχημένα την περσινή σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικό πίνακα και μπήκε στα play off. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι είναι από τις πλέον σταθερές ομάδες της Basket League τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2011-12 που ανέβηκε στην Α1 μόνο μία σεζόν δεν κατάφερε να μπει στα play off. Παρά πάντως την επιτυχημένη χρονιά, το καλοκαίρι προχώρησε σε ριζική αλλαγή του ρόστερ, αφού παρέμειναν μόνο οι Γιαννόπουλος και Καμπερίδης. Προπονητής ανέλαβε ο Κύπριος Τόνι Κωνσταντινίδης, ενώ κάτοικοι Κρήτης έγιναν οι αθλητές Τόρλιν Φιτζπάτρικ, Μπράντον Έντουαρντς, Γκάρι Τάλτον, Ρόμπερτ Άρνολντ, Χριστόφορος Ραζής, Ανδρέας Χριστοδούλου, Εβάλντας Ζάμπας, Θωμάς Κώττας και Ντέγιαν Κράβιτς. Ο τελευταίος τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει για ένα διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.
Η Κύμη περιμένει από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο αυριανό παιχνίδι και να σταθεί δίπλα στην ομάδα της Εύβοιας.
Εισιτήρια θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και η γενική είσοδος είναι 10 Ευρώ.

Η λίστα ιστολογioν