O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Αυλίδα - Τριάδα 1-1

Δραματικό ήταν το φινάλε στον αγώνα Αυλίδα - Τριάδα στο γήπεδο Βαθέος, με τα δύο γκολ να σημειώνονται από την άσπρη βούλα και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 94 'τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 40'.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς τις κραυγαλέες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και η Αυλίδα με την Τριάδα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Μία φράση κλισέ ... στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, αλλά οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν για την νίκη, η Αυλίδα την ... άγγιξε, αλλά η Τριάδα είπε την τελευταία της λέξη και αμέσως μετά ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του Ντούρα.
Στο 40 'οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν, όταν ο Τζαφέρος της Αυλίδας αντίκρισε την 2η κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Στο 77 'η Αυλίδα κέρδισε πέναλτι. Ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν Βαρσαμάς ανατράπηκε από τον Γκρινιάρη και κέρδισε πέναλτι.
Ο Βαρσαμάς εκτέλεσε το πέναλτι κι έκανε το 1-0.
Στην τελική ευθεία του αγώνα όμως, η Τριάδα ανέβασε στροφές, πίεσε την Αυλίδα και στο 94 'ήταν η σειρά της να ... οδηγηθεί στην άσπρη βούλα.
Ο Κεραμιδάς που είχε μπει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και ο Καραντάκης (φωτό, αρχειου) έγινε ... εκτελεστής και βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Καραντάκης μαζί με τους Τσαλιαγκό και Γ. Χασάνδρα ήταν από τους καλύτερους του Παντριαδικού.
Στη φάση του πέναλτι της Τριάδας διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Καρλατήρας της Αυλίδας με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας για ... λίγο την ομάδα του με εννιά παίκτες.
Διαιτήτευσε ο Ντούρας με βοηθούς τους Τσάφο και Ρέτσα.
ΑΥΛΙΔΑ (Ταυταρίδης): Αραβανής, Τζαφέρος, Μάλλιαρης, Καρλατήρας, Κουτσαυλής, Κάκιος, Στέργκου, Καλοχωρίδης, Μπαϊμπάκης (79 'Σαλεμής), Βαρσαμάς, Βισβίνης.
ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βογιατζής): Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Κεριζά, Μπελίτσος, Γκρινιάρης, Σαράπης, Γ. Χασάνδρας, Τσαλιαγκός, Τσούτσης (37 'Pashaj), Kαραντάκης, Δ. Χασάνδρας (79 'Κεραμιδάς).

Η λίστα ιστολογioν