O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-2


Πολύ ωραίος αγώνας έγινε στη Σκεπαστή με την παρουσία πολλών θεατών. Η γηπεδούχος ομάδα και η Αιδηψός είχαν καλή απόδοση σ' ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αλλά στο τέλος ...έδειξαν τα δόντια τους οι φιλοξενούμενοι.
Με γκολ στο 80' πήραν μια πολύτιμη νίκη, την οποία οι παίκτες της Αιδηψού αφιέρωσαν στον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Φώτου  που γιόρταζε χθες
.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και προηγήθηκαν νωρίς στο 10' με τον γκολ του Θαναση Θαλασσινού. Η Αιδηψός κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ, ισορρόπησε στη συνέχεια και κατάφερε να πάει στ' αποδυτήρια χωρίς να χάνει, αφού στο 40' ισοφάρισε με τον Μιχάλη Αναγνώστου.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες συνέχισαν τις προσπάθειες για γκολ (η Σκεπαστή είχε δοκάρι με το σκόρερ της στο 50' και οι φιλοξενούμενοι με τον Γοργομάτη στο 55').
Πιο ουσιαστική όμως, αποδείχθηκε η φιλοξενούμενη που είχε για καλύτερους τον Σιρπτσιόγλου και Φατσή, αλλά αυτός που ...εκτέλεσε τους γηπεδούχους ήταν ο Γιάννης Βασιλείου με μια άψογη εκτέλεση φάουλ από πλάγια, στο 80'
.
Διαιτήτευσε ο Σέγκος με βοηθούς τους Τσιφλάκο, Σοφίου.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Μπεκάκος) : Μπαρμπούνης, Ντέντης, Γεωργίου, Καλλίτσης, Τσούπρος, Αγιασόφιτης (67' Θαλασσινός Ι. του Θ.), Θαλασσινός Α. Θαλασσινός Ι. του Β., Καψάλας (78' Ξυράφης), Γερογιάννης (83' Κατσικογιάννης), Ζουζουλής.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Γ. Δημητρίου): Μυλωνάς, Βασιλείου Γ,. Βασιλείου Ι., Τριανταφύλλου, Μιχ. Αναγνώστου, Σιρπτσιόγλου, Φώτου Χ, (79' Μακρής) Φατσής, Ψύλλος Θ. (83' Καπλανάι), Αθανασίου, Γοργομάτης (92' Σαμπάι).

Η λίστα ιστολογioν