O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Απαραίτητος ο ΑΜΚΑ για τα εισιτήρια του αγώνα Κύμης-Κόροιβου


%ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%b7-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%83
Πρώτο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος σήμερα για την Κύμη που αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο κλειστό Κανήθου τον Κόροιβο Αμαλιάδας με την ομάδα του Μπρατσιάκου να ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου.
Καλό θα είναι όμως, για να μην υπάρξει ταλαιπωρία για τους φιλάθλους να γνωρίζουν κάποια βασικά δεδομένα που ισχύουν στο πρωτάθλημα της Α1
.
Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν για την αγορά εισιτηρίου είναι ο ΑΜΚΑ του κατόχου οπότε όσοι ανηφορίσετε σήμερα για το κλειστό να έχετε μαζί σας τον αριθμό όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος.
Η Κύμη εξέδωσε και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα όπου αναφέρει:
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για να μπορέσουν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου εισιτήριο για την αναμέτρηση Κύμη SEAJETS-Κόροιβος θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Ο αριθμός ΑΜΚΑ θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή εισιτήριου για όλους τους αγώνες της σεζόν, σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Όποιος έχει κάνει προκράτηση μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ομάδας μας στο κλειστό της Κανήθου και να παραλάβει το εισιτήριο του. Οι υπόλοιποι προλαβαίνετε να κλείσετε την δική σας θέση στην εξέδρα και να στηρίξετε τις προσπάθειες των παικτών μας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr. Σας περιμένουμε”.

Η λίστα ιστολογioν