O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Νταβόρ Γιακόβλεβιτς στην Δροσιά.

ΝΤΑΒΟΡ ΓΙΑΚΟΒΛΕΒΙΤΣ
Πριν από λίγο  ο Νταβορ Γιακοβλεβιτς ήρθε σε συμφωνία με την διοικηση του ΑΠΚΟ Δροσιάς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όποιος δεν γνωρίζει το όνομα Νταβόρ Γιακόβλεβιτς δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Αναμφίβολα, από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες που πέρασαν το κατώφλι του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.  τιμήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας της Καισαριανής Ο λόγος; Πολύ απλός. Ο νυν προπονητής του Ευβοϊκού κατέχει την πρώτη θέση στην λίστα των...κανονιέρηδων της ερυθρόλευκης ομάδας με 81 γκολ σε τρία χρόνια. Ο Γιακόβλεβιτς γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1967.
Πρωτόπαιξε μπάλα στο Μαυροβούνιο για να έρθει στην Ελλάδα το 1993, αγωνιζόμενος για ένα χρόνο με την φανέλα του Λεβαδειακού στην Α' Εθνική. Η συνέχεια του επιφυλάσσει μία σημαντική καριέρα. Δύο χρόνια στη Χαλκίδα(Γ' Εθνική), τρία χρόνια με τον Εθνικό Αστέρα και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, στο Αγρίνιο(Β' Εθνική), Νίκη Βόλου, Αχαρναικό και τελευταίος σταθμός ο Ευβοϊκός. Ο ίδιος μίλησε στην "Πρώτη" για την τιμητική διάκριση που του επεφύλαξαν οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα. "Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή να βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν να σου σφίξουν το χέρι, να σου λένε ευχαριστώ για όσα έκανες. Έβαζε γκολ ο Εθνικός Αστέρας και αυτοί φώναζαν Νταβόρ και όχι παιδιά 15 και 16 χρονών, αναφέρομαι σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτή τη στιγμή δεν την αλλάζω με τίποτα."

Η λίστα ιστολογioν