O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Τον Λαρισαίο πορτιέρο Βασίλη Μάλτζαρη απέκτησε η Α.Ε. Ιστιαίας


Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Α.Ε. Ιστιαίας αποκτώντας τον πανύψηλο 23χρονο Λαρισαίο τερματοφύλακα Βασίλη Μάλτζαρη.
Ο ύψους 1,95 Λαρισαίος τερματοφύλακας γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1994 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Α.Ε. Λάρισας με την οποία σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο όταν η ομάδα βρίσκονταν στη Football League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική και στον Τύρναβο στη Football League.
Φέτος πήγε στον Εορδαϊκό απ’ όπου έμεινε ελεύθερος και τελικά μετακόμισε στη Βόρεια Εύβοια και στην Α.Ε. Ιστιαίας. Συνολικά μετρά 32 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και δύο στην Football League, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Να σημειώσουμε, ότι κατόπιν επιλογής του προπονητή Στάικου Βεργέτη ο Λαρισαίος πορτιέρο πέρασε το 2014 και από την Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βασίλης Μάλτζαρης από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται στην Ιστιαία και έχει υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς, πραγματοποιώντας ήδη δύο προπονήσεις (Δευτέρα & Τρίτη) και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα της ομάδας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η λίστα ιστολογioν