O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΥΛΙΔΑ 0-0


Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Αυλίδα προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ευβοίας. Βέβαια, το είχε ξανακάνει την περίοδο 1992-93, αλλά σαν Έλαφος Αυλίδας, όταν είχε αποκλείσει στα προημιτελικά τον Αρτεμισιακό με σκορ 2-1.
 
Σήμερα  «θύμα» της Αυλίδας έπεσε το Αυλωνάρι, με τους παίκτες του Τάσου Ταυταρίδη να υπερασπίζονται το 2-1 του πρώτου αγώνα, καθώς σε συνδυασμό με το σημερινό 0-0, πέτυχαν το σκοπό τους και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην ημιτελική φάση με την ομάδα του Λήλα, που απέκλεισε την ΑΕΚ Χαλκίδας.
 
 
Η Αυλίδα με ξεκάθαρο πλάνο και σφιχτό κέντρο διατήρησε τις αποστάσεις στις γραμμές της, ενώ το Αυλωνάρι προσπαθούσε -πολλές φορές- με ανορθόδοξο τρόπο να γίνει απειλητικό για την εστία του Αραβανή, κυρίως με μεγάλες μπαλιές στον Ηλία Δήμου.
 
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της Αυλίδας, ούτε από τα άκρα, ούτε από τον άξονα και αν ο Καλοχωρίδης στο 7' δεν έστελνε την μπάλα πάνω στον Κότσαρη θα είχαν βρεθεί και πίσω στο σκορ.
 
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι προσπάθησε να ανέβει καθώς το 0-0 βόλευε την Αυλίδα, αλλά άφησε κενούς χώρους και οι φιλοξενούμενοι σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση «πρόκριση».
 
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να πιέσει από το 80' και μετά, επέβαλλε τον ρυθμό του, αλλά όπως φάνηκε ήταν ...αργά.
 
Ήδη είχε χάσει πολύτιμο χρόνο και έδαφος, η Αυλίδα κράτησε ...γερά και μόλις ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του «άρχοντα» της αναμέτρησης Θανάση Παπακυριάκου πανηγύρισε το ...τσεκ ιν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ευβοίας.
 
Πολύ καλή η διαιτησία του Παπακυριάκου που είχε βοηθούς τους Δάλλα και Παππά.
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Κρόκος): Κότσαρης, Κόκος, Μπρεγκανάκου, Γεραντώνης (62' λ.τρ. Καραμπίνης, 90' λ.τρ. Γλύκος), Παπίλας, Βασιλείου, Περιβολάρης (77' Αϊδίνης), Δήμας, Τσαλιαγκός, Ηλ. Δήμου, Φραγκής. 
 
ΑΥΛΙΔΑ (Τάσος Ταυταρίδης): Αραβανής, Τζαφέρος, Μάλλιαρης, Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου (90' Σαλεμής), Καλοχωρίδης, Χαρ. Ελευθερίου (64' Χρ. Βαρσαμάς), Κουτσαυλής, Σωκρ. Ελευθερίου (89' Λάμτσε).


http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν