O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΡΟΣΤΟΦ - ΜΠΑΓΕΡΝ 3-2

Οι παίκτες της Ροστόφ πανηγυρίζουν για την σπουδαία αυτή νίκη

Η Ροστόφ πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της αφού επικράτησε της Μπάγερν και της στέρησε την πρώτη θέση στον όμιλο.


Η πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την νίκη με 3-2 κόντρα σε ένα από τα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση την Μπάγερν και την ρίχνει στην δεύτερη θέση του ομίλου της. Οι Βαυαροί που ήθελαν την νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της Ατλέτικο την οποία υποδέχονται στο Μόναχο την τελευταία αγωνιστική, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Ντάγκλας Κόστα στο 35'. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44' όμως οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το γκολ που πέτυχε ο Αζμούν. Το γκολ αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με τον Πόλοζ να ευστοχεί σε πέναλτι στο 50'. Η Μπάγερν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπερνάτ στο 52' αλλά η βραδιά ανήκε στην Ροστόφ που έκανε το 3-2 με τον Νομπόα στο 67'.

Ροστόφ: Τζανάεφ, Μέβλιγια, Νάβας, Γκράνατ, Καλάτσεφ (87' Τερέντιεφ), Κουντριάσοφ, Γκάτσκαν, Ερόκιν, Νομπόα, Πόλοζ (90'+3 Εζατολάχι), Αζμούν (82' Γκριγκόριεφ)

Μπάγερν: Ούλριχ, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ (58' Χούμελς), Μπέρνατ, Ραφινια, Τιάγκο, Λαμ, Σάντσες (73' Μίλερ), Κόστα, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο καθάρισε το ματς με την Αϊντχόφεν και με το 2-0 πέτυχε την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που είχε μάθει τα καλά νέα από την Ρωσία και την ήττα της Μπάγερν άφησε να περάσει ένα ημίχρονο πριν φτάσει στην επίτευξη των δύο γκολ που της έδωσαν την νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Γκαμεϊρό στο 55' για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 66' ο Γκριεζμάν.

Ατλέτικο: Ομπλακ, Χιμένες, Γκοδίν, Βρσάλικο, Λουίς (76' Χουανφράν), Τιάγκο (76' Σαούλ), Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο, Γκαμεϊρό, Γκριεζμάν

Αϊντχόφεν: Ζόετ, Ισιμάτ-Μιρίν, Μορένο, Αρίας, Βιλεμς (46' Ντε Βάις), Πρέπερ (84' Λούντκβιστ), Σβάαμπ, Ζιντσένκο, Ράμσελααρ, Περέιρο, Μπεργκβάιν (61' Νάρσινγκ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Ατλέτικο 15
2.  Μπάγερν 9
3.  Ροστόφ 4
4.  Αϊντχόφεν 1

Η λίστα ιστολογioν