O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση για το αναπτυξιακό και ανακοίνωση ποινών από την ΕΣΚΑΣΕ

%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf
Αρκετά ενδιαφέροντα θέματα είχε το χθεσινό συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ στη Θήβα, που ασχολήθηκε αναλυτικά με το κομμάτι του αναπτυξιακού ενώ ανακοινώθηκαν και οι ποινές σε αθλητές, παράγοντες και ομάδες.

Στο θέμα του αναπτυξιακού προγράμματος, τους διοικούντες της Ένωσης ενημέρωσε ο Λάμπρος Κούτσικος για τη μέχρι τώρα διαδικασία, ενώ αποφασίστηκε οι προπονητές που θα επιλεγούν για να συνεισφέρουν εθελοντικά στο πρόγραμμα, να ενημερωθούν πρώτα αναλυτικά από την Ένωση για τις απαιτήσεις του προγράμματος και έπειτα να γίνει γνωστό πόσοι τελικά θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που θα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις αλλά και ευθύνη καθώς θα ακολουθήσει η επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες.

Το ποινολόγιο

Στο συμβούλιο βγήκαν όμως και οι ποινές για όσους είχαν εισηγηθεί τις τιμωρίες τους οι διαιτητές των αναμετρήσεων που υπήρξαν τα παραπτώματα.
Ο Φαίδων Μώρος.
Ο Φαίδων Μώρος.
Ο Φαίδων Μώρος του Άρη Αμφίκλειας τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για το παιχνίδι Πρωτέας Σχηματαρίου-Άρης Αμφίκλειας για τη Β” ΕΣΚΑΣΕ στο οποίο διαιτητές ήταν οι Χριστοδούλου-Καραμπιτσάκος.
Ο πρόεδρος του Αλίαρτου Γιώργος Τριπογιώργος τιμωρήθηκε με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων για εξύβριση της διαιτητή Χριστίνας Μαμασούκα στον αγώνα κορασίδων Πρωτέα Σχηματαρίου-Αλιάρτου.
Τέλος, με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε η Μαλεσίνα για ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων της προς τη διαιτητή Μαρία Κάλφα στον αγώνα της Α΄ΕΣΚΑΣΕ Μαλεσίνας-Άρη Θηβών.

Η λίστα ιστολογioν