O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Αήττητες ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα

Ο Λάντον Ντόνοβαν πέτυχε το πρώτο γκολ των ΗΠΑ
Διπλασίασαν τις νίκες τους στο Γκολντ Καπ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κόστα Ρίκα και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΗΠΑ - Κούβα 4-1



Οι διοργανωτές αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στον αγώνα τους με την Κούβα τελικά κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν μια άνετη νίκη με 4-1. Για μία ακόμα φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Βοντολόφσκι που αν και μπήκε αλλαγή στο 58' σκόραρε δύο φορές στο 66' και στο 85'. Τά άλλα γκολ των ΗΠΑ σημείωσαν ο Ντόνοβαν στο 45'+2 και ο Κορόνα στο 57'. Για την Κούβα σκόραρε ο Αλφόνσο στο 36'.

ΗΠΑ: Ριμάλντο, Ονιέβου, Καστίγιο, Μπελτράν, Ορόσκο, Μπέκερμαν, Χόλντεν (58' Ντίσκερουντ), Σέι (46' Μέτσελ), Κορόνα, Ντόνοβαν, Γκόμεζ (58' Βοντολόφσκι)

Κούβα: Μολίνα, Κλαβέλο, Ουργκέλες, Μάρκες, Ζ. Κολόμε, Μαλμπλάνς, Κοράλες, Χ. Κολόμε (78' Σάντσες), Μαρτίνες, Γκόμες (67' Πέρες), Αλφόνσο (62' Ζουασναμπάρ)


Κόστα Ρίκα - Μπελίζε 1-0

Ένα αυτογκόλ έκρινε τον αγώνα ανάμεσα στην Κοστα Ρίκα με την Μπελίζε που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0. Δράστης αυτού του αυτογκόλ ήταν ο Εϊλέι στο 49 που έδωσε την νίκη στην Κόστα Ρίκα. Με τους 3 βαθμούς η ομάδα του Πίντο έφτασε τους 6 και ετοιμάζεται από τώρα για τα προημιτελικά.

Κόστα Ρίκα: Πέμπερτον, Ουμάνια, Τζόνσον, Ντίας, Γκονζάλες, Μπαράντες (60' Καστίγιο), Μπόρχες, Ε. Ροντρίγκες, Κάνινγχαμ (68' Ο. Ροντρίγκες), Σαμπόριο (89' Ρουίς), Αριέτα

Μπελίζε: Γουέστ, Σμιθ, Τραπ, Γκέινερ, Εϊλέι, Τάσερ (25' Ντ. Μακίν), Πάντυ (61' Λένον), Α. Μακίν (75' Ρότσεζ), ΜακΚόλεϊ, Σαλαζάρ, Μαριάνο


Η βαθμολογία του ομίλου

1.  ΗΠΑ 6
2.  Κόστα Ρίκα 6
3.  Κούβα 0
4.  Μπελίζε 0

Η λίστα ιστολογioν