O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία K-20

Οι παίκτες της Γαλλίας πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου
Η Γαλλία είναι η νέα πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο Νέων καθώς στο τελικό του Μουντιάλ Κ-20 επικράτησε της Ουρουγουάης με 4-1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας και παράταση 0-0).


Στο παιχνίδι η Γαλλία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά χωρίς τις πολλές φάσεις αφού οι παίκτες της Ουρουγουάης ήταν καλά κλεισμένοι παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Μάλιστα σε μερικές από αυτές έγιναν αρκετά επικίνδυνοι.

Πολύ καλός για την Γαλλία ήταν ο άσος της Γιουβέντους Πογκμπά αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη ούτε στην κανονική διάρκεια ούτε στην παράταση. Έτσι ο τελικός πήγε στα πέναλτι και εκεί ανέλαβε δράση ο τερματοφύλακας Αλφόνς Αρεολά. Ο 19χρονος γκολκίπερ απέκρουσε δύο πέναλτι των Βελάσκες και Ντε Αρασκαέτα και έδωσε το τρόπαιο στην Γαλλία.

Γαλλία: Αρεολά, Ντινιέ (115' Πολομάτ), Ζουμά, Σαρ, Φουλκιέρ, Κοντογκμπία, Πογκμπά, Τοβέν, Βερετού, Σανογκό, Μπαχεμπέκ (65' Μποσετί, 112' Ν'Γκαντό)

Ουρουγουάη: Ντε Αμόρες, Βελάσκες, Σίλβα, Ροντρίγκες (101' Ολάσα), Χιμένες (84' Βαρέλα), Πάις, Κριστόφορο, Λαξάλτ (71' Ντε Αρασκαέτα), Ασεβέδο, Λόπες, Αβενάτι.

Η λίστα ιστολογioν