O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Θα σπάνε συνεχώς τα ρεκόρ

Έκατσε στραβή με το φάρμακο
Σοκαρίστηκε, λέει, ο στίβος και ολάκερος ο αθλητισμός επειδή πιάστηκαν ντοπέ ο Πάουελ με τον Γκέι. Καλά, πλάκα κάνετε, ρε; Αλλάζετε αεροπλάνα;

Ο Φυλαρούχας σχολιάζει...

Μέσα σε δαύτους, κι άλλοι αθλητές, ανάμεσά τους και η Σίμπσον. Και τι θέλεις να πιστέψω τώρα δηλαδή; Ό,τι ο αθλητισμός, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα του επαγγελματικού αθλητισμού παγκοσμίως, πολεμάνε το ντόπινγκ; Σιγά, μη φάω το καμπινέ.

Ωραίο το στόρι, συγχαρητήρια, μιλάμε τώρα για θρίαμβο. Κοιτάχτε τι κάνανε οι μάγκες. Ποιος ξέρει τι στο καλό έγινε πάλι για να πιαστούν ντοπέ αυτοί οι αθλητές. Που για να φτάσουν σε αυτό το υπεράνθρωπο επίπεδο, χρειάζονται πάντα το κάτι τί τους. Ντι μπιντάει, ντι μπιντάει...

Θα σε πάω σε όλα τα εργαστήρια τα επιστημονικά της χώρας, πάμε αν θες και στο εξωτερικό, δεν θα βρεις ούτε έναν σοβαρό γιατρό να σου πει ότι «ναι, αποδέχομαι πως τα ρεκόρ τα σπάει ο άνθρωπος».

Ένα ον, με συγκεκριμένες σωματικές και φυσικές δυνατότητες. Άλλο πράμα οι εγκεφαλικές ικανότητες του ανθρώπου. Ναι όντως, με αυτές, θα τα σπάνε συνεχώς τα ρεκόρ.  
  
Και τι στο καλό έγινε με αυτούς; Πατημένα τα 30, ο Πάουελ πρέπει να 'ναι 31, δεν ξέρω, ίσως να έκατσε στραβή με το φάρμακο. Γιατί πίσω από το ντόπινγκ, ζει και βασιλεύει μία ολόκληρη βιομηχανία με τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Πολλές φορές, αντικρουόμενα συμφέροντα.

Άσε που έρχονται και τα νέα φυντάνια. Που θα γίνουν αεροπλάνα.

Κάηκαν στο σέρβις

Η λίστα ιστολογioν