O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ Άνετη επικράτηση ο Άρης

Τους έβαλαν στα δίχτυα οι Θεσσαλονικείς
Καλές εντυπώσεις άφησε ο Άρης με τη νίκη του 4-0 επί της άσημης Πιρίν στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας...

Με δύο γκολ ο Μανιάς άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό τερμάτων μετά την μεταγραφή του από τον Απόλλων Αθηνών, ενώ σκόραραν και οι Αγγελούδης, Σταμπολζίεφ.

Ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ άνοιξε το σκοτ στο 18’ μετά από κάθετη πάσα του Λεμονή. Ακολούθησε το δοκάρι του Τριανταφυλλάκου, ο οποίος στο 28' έβγαλε σε θέση βολής τον Μανιά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 54΄ ο Αγγελούδης και στο 72’ ο υπό δοκιμή Σταμπολζίεφ (που κόπηκε από τον Χατζηνικολάου), όπως και ο  διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε τα εξής: «Η προσπάθεια που καταβάλαμε ήταν θετική. Θέλουμε δουλειά και να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη. Έχουμε κάποιους στόχους, γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση, πιστεύω το συντομότερο δυνατό θα έχουμε κοντά τους νέους παίκτες. Μην περιμένετε να πω ονόματα αυτή τη στιγμή».

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Λεμονής, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης, Μανιάς. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Καράδαης, Ψυχογιός, Νταμαρλής, Ηρακλής, Γκόλιας, Έλσνερ, Αντωνιάδης, Σουνάς, Ρένια, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης.

Η λίστα ιστολογioν