O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΟΚ

Θετικά συμπεράσματα από τον Στέφενς κυρίως για το β' μέρος
Τα δόντια του έδειξε ο ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς που επικράτησε 2-0 την Κοπεγχάγης στο Λέομπεν της Αυστρίας με τέρματα των Λόρενς και Σαλπιγγίδη...  


Ο ΠΑΟΚ ήταν κάπως «μαγκωμένος» στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη και με τις αλλαγές του Στέφενς, ο δικέφαλος με πρωτεργάτες του Λόρενς και Βίτορ ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε σε μία άνετη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια καλά διαστήματα και στο πρώτο μέρος, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στις πτέρυγες, απ' όπου η Κοπεγχάγη προσπάθησε να απειλήσει.

Στο 12', ωστόσο, ο Γιακουμής έσωσε την εστία του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του Αμάκβα, όπως και στο σουτ του Κρίστενσεν στο 15'. Καλά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Τζανδάρης, ο οποίος είχε και μια καλή στιγμή στο 25'. Στο 42' ο Γιακουμής επενέβη και πάλι στη σέντρα-σουτ του Γκίσλασον και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ο Στέφενς έβαλε νέα εντεκάδα με τους πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι καθάρισαν την Κοπεγχάγη. Όλα τα λεφτά ήταν ο Βίτορ, ο οποίος διακρίθηκε αισθητά, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο 57' όταν η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα από το δοκάρι. Τελικά, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον κορυφαίο όλων Λόρενς, ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Πόποβιτς, έστω και με διπλή προσπάθεια.

Στο 84', βέβαια, ο Λόρενς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ κι έτσι έχασε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο έκανε την ασίστ στον Σαλπιγγίδη λίγο αργότερα για το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οιΧακόμπο, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Γιάννου. 

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Λ. Γιάκομπσεν, Σίγκουρτσον, Σταρσγκάαρντ, Μπένγκστον, Γκίσλασον,. Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Αμανγκβά, Βετόκελε, Σαντίν.

Η λίστα ιστολογioν