O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Υποφέρει ο Μίτσελ!


Μία αλήθεια που λίγοι παραδέχονται δημόσια αν και συμφωνούν απόλυτα είπε ο Μίτσελ από το Ζέεφελντ. «Δεν μ' αρέσουν οι προετοιμασίες. Υποφέρω, όταν ήμουν παίκτης, αλλά και τώρα που είμαι προπονητής».


Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου που ακολούθησαν την ομάδα στην Αυστρία και μεταξύ άλλων  τόνισε επίσης: «Είναι μία περίοδος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε πράγματα εν όψει της νέας σεζόν. Καταλαβαίνω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Τους ζητάμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

«Στην πρώτη εβδομάδα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και από την 2η με την μπάλα και το κομμάτι της τακτικής. Επίσης στο τακτικό κομμάτι δουλεύουμε και παράλληλα στη φυσική κατάσταση. Ετσι θα καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι όσο πιο κουρασμένοι είναι μες στον αγώνα, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας».

Αν προκύψει κάτι το αξιόλογο από τις υπόλοιπες δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος μίλησε και για τον Τζιμπούρ, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά. Ο Αλγερινός, πάντως, από το twitter έδειξε πως ακόμα θέλει λίγο χρόνο για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Έχω αρκετές προτάσεις και θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση», τονίζει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η λίστα ιστολογioν