O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Άρωμα Βραζιλίας η Super League


Με την μπαλα του πρόσφατου Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο..
.

Η Adidas και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος παρουσίασαν την επίσημη μπάλα στο περιθώρειο της κλήρωσης που διενεργείται αυτή την ώρα. Η μεγάλη εταιρία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης είναι ο επίσημος προμηθευτής της μπάλας, με την οποία θα παίζονται οι αγώνες του επόμενου πρωταθλήματος και θα καλύψει τις ανάγκες όλων των ομάδων σε αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο.

Το καρναβάλι του Ρίο, η σάμπα και το ποδόσφαιρο που συμβολίζουν την βραζιλιάνικη κουλτούρα που ενέπνευσαν την adidas για τη δημιουργία της Cafusa και όλες οι μπάλες του πρωταθλήματος θα φέρουν το λογότυπο της Super League. Η ανάγλυφη επιφάνεια της μπάλας βοηθάει στον καλύτερο έλεγχό, ενώ κάτω από την εξωτερική επιφάνεια υπάρχει μία σκληρή πλέξη και ένας νέος θύλακας που συγκρατεί τον αέρα και ταυτόχρονα αποτρέπει την απορρόφηση νερού στο εσωτερικό της. 

O πρόεδρος της λίγκας Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Πρόκειται για μία μπάλα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η adidas θα μας προμηθεύσει με το πιο προηγμένο τεχνολογικά σχέδιο, μίας από τις πιο διάσημες μπάλες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας. Ελπίζουμε οι παίκτες να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους φιλάθλους».

Η λίστα ιστολογioν