O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Μικρό προβάδισμα για την Μπενφίκα

Μονομαχία ανάμεσα στον Γκαράι και τον Πογκμπά

Παιχνίδι αντάξιο της φήμης και της δυναμικής των δύο ομάδων ήταν ο αγώνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα με συνεχή ρυθμό πολλές ευκαιρίες και φυσικά τρία γκολ. Η Μπενφίκα ήταν αυτή που πήρε την νίκη με 2-1 αν και το εκτός έδρας γκολ που έβαλε η Γιουβέντους μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο.

Οι «αετοί» με το καλημέρα του αγώνα έβαλαν σε μπελάδες τους Ιταλούς αφού μόλις στο 3' ο Γκαράι άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι Πορτογάλοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς. Στην επανάληψη όμως η Γιουβέντους βρήκε τους χώρους και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ένα γκολ το οποίο ήρθε τελικά με το Τέβες στο 73'. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία του Αργεντινού στην Ευρώπη για φέτος. Το γκολ της νίκης για την Μπενφίκα τελικά έβαλε στο 84' ο Λίμα που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Μάρκοβιτς, Πέρεζ, Γκόμες (82' Καβαλέιρο), Ροντρίγκο, Σουλεϊμάνι (60' Αλμέιδα), Καρντόσο (62' Λίμα)

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Λιχστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίσιο, Ασαμόα, Τέβες (82' Οσβάλντο), Βούτσινιτς (65' Τζιοβίνκο)

Η λίστα ιστολογioν