O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τρίλεπτο ξέσπασμα με σπρώξιμο

Ο Στεφάν Μπία και το αντικανονικό του γκολ ίσως κρίνουν την πρόκριση στον τελικό

Με το πρώτο της γκολ να σημειώνεται αδιαμφισβήτητα από θέση οφσάιντ η Σεβίλλη νίκησε στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα την Βαλένθια με 2-0 και είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα ήταν το γκολ του Μπία στο 33' όταν ο Ράκιτιτς εκτέλεσε τοπ φάουλ και ο Καρίκο με κεφαλιά έδωσε την μπάλα στον Μπία ο οποίος ήταν περίπου δύο μέτρα εκτεθιμένος. Ούτε ο διαιτητής ο Σκόμινα ούτε και κανένας από τους βοηθούς του δεν υπέδειξαν την παράβαση και ο Γάλλος με τακουνάκι έκανε το 1-0. Με την Βαλένθια να μην έχει συνέλεθει ακόμα ήρθε και το δεύτερο γκολ της Σεβίλλης στο 36' με τον Μπάκα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος παρά την προσπάθεια της Βαλένθια να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ έτσι στην ρεβάνς του «Μεστάγια» σε μία εβδομάδα οι Σεβιγιάνοι είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι ενώ οι «νυχτερίδες» θα πρέπει να κάνουν μία ακόμα μεγάλη ανατροπή όπως αυτή με την Βασιλεία και μάλιστα χωρίς τον Αλκάθερ που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει στην ρεβάνς.

Σεβίλλη: Μπέτο, Παρέχα, Φάζιο, Φιγκέιρας, Ναβάρο, Καρίκο, Μπία, Ράκιτιτς, Ρέγιες (59' Μαρίν), Βιτόλο (90' Ιμπόρα), Μπάκα (73' Γκαμέιρο).

Βαλένθια: Γκουάιτα, Φουέγκο, Ματιέ, Περέιρα, Μπερνάτ (46' Γκάγια), Παρέχο, Κεϊτά, Φεγκουλί (74' Ζόνας), Καρτάμπια (57' Πιάτι), Βάργκας, Αλκάθερ.

Η λίστα ιστολογioν