O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κισινάου

Με το πρόβλημα στο σκοράρισμα να φαίνεται ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κισινάου από την Ζίμπρου με 1-0 και η πρόκριση στους ομίλους έγινε ακόμα πιο δύσκολη.
Όσον αφορά τον αγώνα, η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να πεις και πολλά, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να βρέθηκε στο γήπεδο μόλις για ένα ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο. Εκεί είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με το εξαιρετικό σουτ του Κίτσιου στο 5' που έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ζίμπρου και στην συνέχεια με την κεφαλιά του Κατσικά που σταμάτησε στο δοκάρι των Μολδαβών στο 37'.
Ότι καλό είδαμε, από τον ΠΑΟΚ το είδαμε μέχρι εκεί, μιας και στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς ήταν σαν να μην κατέβηκαν καν στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς τρεξίματα, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα, άρχισαν εκτός από το να μην δημιουργούν ευκαιρίες, να δίνουν και χώρο στους αντιπάλους τους και το πλήρωσαν στο 79' Στο συγκεκριμένο λεπτό και μετά από κόρνερ η άμυνα του «δικεφάλου» κοιμήθηκε για πρώτη φορά σήμερα και ο Μπουργκίου ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 1-0. 
Μάλιστα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ χειρότερα αν ο Αλεξέεφ στο 89' αντί για το δοκάρι είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για δεύτερη φορά.
Βέβαια και τώρα δύσκολα είναι, ειδικά αν συνεχιστεί αυτή η δυστοκία. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα παραμένει το φαβορί απέναντι σε μια κακή ομάδα όπως η Ζίμπρου, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα σε μία βδομάδα στη Τούμπα.

Ζίμπρου (Κουμπάρεφ): Ρούσου, Εργάν, Πάβλιουτσεκ, Μπούργκιου, Τζάρνταν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Σπατάρου (61’ Βισνάκοφς) Αμανί (69' Αλεξέεφ), Κεπτίνε (82’ Ντιαλό) Γκρόσου


ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου (79’ Σπυρόπουλος) Ρατς, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης (67’ Μάρτενς), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης, Μακ (66’ Περέιρα), Αθανασιάδης

Η λίστα ιστολογioν