O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Λουκισια-Δροσια 0-2



Από το Α' ημίχρονο πέτυχε δυο γκολ και καθάρισε τη νίκη ο ΑΠΚΟ Δροσιάς επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 του ΑΟ Λουκισίων

Η νικήτρια ήταν πολύ καλύτερη στο α' ημίχρονο, έδειξε πιο ομάδα στο διάστημα αυτό και πήρε δίκαια το τρίποντο αφού και στην άμυνα της δεν είχε προβλήματα, και στο κέντρο είχε την κυριαρχία, και επιθετικά οι δυο ακραίοι της έκαναν καλά τη δουλειά τους σημειώνοντας μάλιστα, από την πλευρά τους ο καθένας τα δυο γκολ της νίκης,

Η ομάδα των Λουκισίων με μέτρια απόδοση στο πρώτο 45λεπτο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ξεκίνησε το δεύτερο και ήταν πολύ δύσκολο να κάνει κάτι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε στην επανάληψη προσεκτικά. Φυσικά έκανε κάποιες προσπάθειες να μπει στα αντίπαλα καρέ αλλά ήταν πολύ ακίνδυνος.Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Χρήστο Βουλωμένο με ωραίο τεχνικό σουτ από πλάγια και αριστερά στο 13' και το δεύτερο από τον Βασίλη Σπυρόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά και αφού η μπάλα ...ταλαιπώρησε πολλούς μέχρι να καταλήξει στα δίχτυα του Ευσταθίου.

Άριστη η διαιτησία του κ Σέγκου και των βοηθών του κ.κ. Ρουμπή, Μπούρικα.

ΑΟ Λουκισίων: (Τ. Ταυταρίδης) Ευσταθίου, Ντοβίνος, Μπαϊμπάκης,( 65' Ι. Λουκατζίκος) Κουτσαυλής, Ντελής, Καρβέλης, Ελευθερίου,(46' Κόρδης) Φρούσης, Βαρσαμάς, Σ. Ελευθερίου, Μ. Λουκατζίκος (82' Αποστόλου).

ΑΠΚΟ Δροσιάς: (Δ Αντωνόπουλος): Σολογιάννης, Τσούτης,  Κηπιώτης, Χ. Φρυγανάς, Κατσικάρος, Σπυρόπουλος (65' Γ. Φρυγανάς), Παναγιωτάκος,(76' Σουλιωτάκης) Βουλωμένος, Αντωνόπουλος, Λίφο (91' Λάμπρου).
http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν