O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΥΡΟΣ-ΤΡΙΑΔΑ 1-1


Η πρωτη ισοπαλία της χρονιάς στη Α' κατηγορία της Εύβοιας σημειώθηκε στο μεσημεριανό ματς της Σκύρου όπου η τοπική ομάδα και ο Παντριαδικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1  κάτω από μεγάλη θερμοκρασία.


Η ομάδα της Τριάδας ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες  να προηγηθεί με πριν η Σκύρος κάνει το 1-0 με γκολ του Τσελεπή από κεφαλιά μετά από ανεπιτυχή έξοδο του Ντελέκου στο 30'.
Προηγουμένως ο Δημήτρης Χασάνδρας είχε φτάσει τετ-α-τετ με το γκολ δυο φορές αλλά προτίμησε να κάνει το παραπάνω, ακόμη και ...ντιμπλα στο εαυτό του, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα άουτ και τις δυο φορές..
Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (43') ο ίδιος παίκτης, ο Δημήτρης Χασάνδρας δεν ...τρ'ιτωσε το κακό με τις χαμένες ευκαιρίες και ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη μπήκε πάλι καλύτερα η Τριάδα που έχασε νέες ευκαιρίες για να προιηγηθει έχοντας και δοκάρι με τον Γιώργο Χασάνδρα.
Η Σκύρος και πάλι φάνηκε ότι της λείπουν ματς αφού ήταν ο δευτερος αγώνας της , χωρίς να έχει κάνει παιχνίδια προετοιμασίας, μετα το ματς της πρεμιέρας στην Καστέλλα.
Στο 70' και λόγω της ζέστης που επικρατούσε ο πολύ καλός στη διάρκεια του αγώνα  διαιτητής Θανάσης Παπακυριάκος διέκοψε τον αγώνα για λίγο ώστε να ...δροσιστούν οι παίχτες των ομάδων.

ΣΚΥΡΟΣ-(ΡΟΥΣΣΟΣ ) Γιαλος,Κυριακοπουλος(45 Κατσιαβριας), Τσελεπης Χιωτης,Μ Ζορμπας, 

Δαλακλιδης Ξανθουλης 

,Καρακωστας ,Μocanu,Μανωλακης,ι (Ματζιουρανακης),Στεφανου

w.egnomi.gr

Η λίστα ιστολογioν