O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αστεράτη «Παρ»άσταση



Σπουδαίο ξεκίνημα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Αστέρας, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην πολύ καλή Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τον Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του. Μάλιστα στο 7’ ο Ογκουζάν είχε εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσίτσκι. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και στο πρώτο 20λεπτο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Στο 32' ο Τόρε βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την Μπεσίκτας. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει με μια καλή κεφαλιά του Μπαράλες που πέρασε άουτ στο 39’, αλλά η τουρκική ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Σόσα έδωσε άλλη επιθετική πνοή στην Μπεσίκτας, με τον Αστέρα να μην μπορεί και πάλι να γίνει αισθητός στην άμυνα των Τούρκων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη τελική των Αρκάδων στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 76’, με την κεφαλιά του Μπαράλες να περνά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, η ελληνική ομάδα αύξησε την πίεσή της, αλλά δεν μπόρεσε να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Και στο 88’ ο Αστέρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα εξαιρετικό γκολ του Πάρα. Από ασίστ του Ρόλε, ο Αργεντινός επιθετικός με πανέμορφο γκολ στην κίνηση, δεν άφησε περιθώρια στον Τολγκά και ισοφάρισε σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας έψαξε και το γκολ της νίκης, αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό, αλλά αποχώρησε από την Πόλη με τον σπουδαίο βαθμό της ισοπαλίας.

Στις 2 Οκτωβρίου είναι η επόμενη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Αστέρας μετά την χθεσινή του επιτυχία στην Πόλη θα υποδεχθεί στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» την Παρτίζαν, ενώ η Μπεσίκτας θα φιλοξενηθεί από την Τότεναμ στο Λονδίνο. 

Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Τολγκά, Νέσιπ, Μότα, Φράνκο, Σίβοκ, Χάτκινσον, Κάβλακ, Ογκουζάν (69’ Σόσα), Γιοκχάν, Σαχάν (85’ Κερίμ), Πεκτεμέκ (30’ Τοσούν).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76’ Μουνάφο), Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά (68’ Πάρα), Μάσα, Μπαράλες (85’ Γιαννιώτας).

http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν