O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Απλά δεν μπορεί.



Ένας κακός Παναθηναϊκός με πολλά προβλήματα, εξαιτίας τραυματισμών και του απαράδεκτου στησίματος από τον Γιάννη Αναστασίου που έχει τάσεις φυγής ηττήθηκε με 1-2 από την Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι απείλησαν μόνο στη φάση του 22' με την ωραία ενέργεια του Νάνο που κατέληξε στο πλασέ του Πράνιτς. Ουσιαστικά, άλλη μεγάλη ευκαιρία δεν είχε, παρά την εσωτερική αλλαγή με το πέρασμα του Κλωναρίδη στην κορυφή στο 32' και τη μεταφορά του Ντίνα δεξιά. Πάντως, είχε τις φάσεις των Ζέκα (14'), Πράνιτς (19'), Καρέλη (23') και Τριανταφυλλόπουλου (36').

Όσο για τους Ρώσους, έδειξαν την ποιότητά τους, επιχείρησαν ανάπτυξη κυρίως από τα άκρα, απείλησαν με τους Κουράνι (7'), Κοκόριν (9') και Τζούτζακ (26'), είχαν δοκάρι με τον τελευταίο στο 28' και έφτασαν στο γκολ με τον Κοκόριν στο 40'. Το ημίχρονο έκλεισε με την κεφαλιά του Κουράνι στο 43' που δεν ανησύχησε τον Κοτσόλη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 49' δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Ιόνοφ, ενώ στο 53' οι Ρώσοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Νομπόα. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μια παράλληλη κεφαλιά του Σίλντενφελντ στο 55' και σιγά-σιγά άρχισαν να «κερδίζουν μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο.

Η μείωση του σκορ από τον Ντίνα στο 63', με ωραία «ανάποδη» κεφαλιά, άλλαξε την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο, άρχισε να επιτίθεται και να κυκλοφορεί την μπάλα, με τη συμβολή και του Δώνη, η Ντιναμό γύρισε πίσω και οι προσπάθειες για την ισοφάριση εντάθηκαν. Τρία σουτ του Δώνη (65', 71', 72') εξουδετέρωσε ο Γκαμπούλοφ, ενώ η ασυνεννοησία του με τον Πέτριτς «σπατάλησε» τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 79'.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου η Αϊντχόφεν επιβλήθηκε με 1-0 της Εστορίλ στην Ολλανδία με το τέρμα του Ντε Γιονγκ και προπορεύεται στον όμιλο μαζί με την Ντιναμό. Επόμενη αγωνιστική στις 2 Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Εστορίλ θέλοντας να ρεφάρει την ήττα του από την Ντιναμό, η οποία από την πλευρά της υποδέχεται την Αϊντχόβεν.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός (75' Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Κλωναρίδης (58' Δώνης), Καρέλης, Ντίνας.

Ντιναμό Μόσχας (Τσερτσέσοφ): Γκαμπούλοφ, Μανόλεφ, Μπούτνερ (69' Γκρανάτ), Σάμπα, Ντούγκλας, Νομπόα, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Τζούτζακ, Κοκόριν (89' Χούμποτσαν), Κουράνι (90' Προυντνίκοφ).

http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν