O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αφεντικό η Ντόρτμουντ



Στον τέταρτο όμιλο η Ντόρτμουντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ενώ στο άλλο ματς δεν υπήρξε νικητής.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-0

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήρε μια πολύ καθαρή νίκη επί της Άρσεναλ με 2-0. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν μέσα στο γήπεδο και δεν άφησαν τα περιθώρια στην ομάδα του Λονδίνου να αντιδράσει. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς έπαιξε πάντως και η χρονική στιγμή που μπήκαν τα γκολ της Ντόρτμουντ. Το πρώτο ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου (45')με τον Ιμόμπιλε και το δεύτερο στην αρχή της επανάληψης (48') με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε όλο το 90λεπτο.

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Σμέλτσερ (79' Γιόγιτς), Μπέντερ, Κελ (46' Γκίντερ), Ομπαμεγιάνγκ, Γκροσκρόιτζ, Μκιταριάν, Ιμόμπιλε (86' Ράμος)

Άρσεναλ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μπέλεριν, Γκιμπς, Αρτέτα (77' Ποντόλσκι), Ράμσεϊ (62' Καθόρλα), Γουίλσιρ, Σάντσες, Οζίλ (62' Τσάμπερλεν), Γουέλμπεκ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1

Στο τέλος γλίτωσε την ήττα η Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Άντερλεχτ που έδειξε τις αρετές της επιθετικά αλλά και την αδυναμία της να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Οι Βέλγοι θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη από την Κωνσταντινούπολη καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Πρατ στο 52'. Στις καθυστερήσεις όμως ο Γιλμάζ ισοφάρισε για την Γαλατά.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Κάγια, Σετζού, Σάρι, Τέγιες (79' Καμντάλ), Μέλο, Ινάν (72' Μπουλούτ), Τζεμαϊλί, Σνάιντερ, Γιλμάζ, Πάντεφ (57' Μπρούμα)

Άντερλεχτ: Ρεφ, Μπεμπά, Νούιτνικ (23' Σουάρες), Ναχάρ, Ντεσάχτ, Ντεφούρ, Τιέλεμανς, Κοντέ, Πρατ (78' Ντεντόκερ), Ατσεαμπόνγκ, Μίτροβιτς (66' Κλιεστάν)

Η λίστα ιστολογioν