O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ 0-2



Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ζενίτ που νίκησε εκτός έδρας την Μπενφίκα ενώ Μονακό νίκησε την Λεβερκούζεν για τον τρίτο όμιλο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ 0-2

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν τέτοια πρεμιέρα ο Αντρέ Βίλας Μπόας στους ομίλους για την Ζενίτ. Οι Ρώσοι έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ» στο πρώτο ημίχρονο και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς καθώς νίκησαν με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Χουλκ στο 5' και ο Βίτσελ στο 22'. Στην συνέχεια οι Ρώσοι έριξαν τον ρυθμό τους αλλά η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Φυσικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε και η αποβολή του Αρτούρ στο 18' που άφησε την Μπενφίκα χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα. Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο 74'.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Περέιρα, Ελισέου, Πέρεζ, Σάμαρης (74' Αλμέιδα), Σάλβιο, Γκαϊτάν, Λίμα (74' Ντερλέι), Ταλίσκα (20' Λόπες)

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Λόμπερτς, Γκαράι, Σμολνίκοφ (46' Ανιούκοφ), Κρισίτο, Γκαρσία, Σάτοφ, Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ (85' Αρσάβιν), Ροντόν (76' Μογκίλεβετς)

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-0

Σε ένα ματς χωρίς πολύ μεγάλες συγκινήσεις η Μονακό πήρε τους τρεις βαθμούς καθώς νίκησε την Λεβερκούζεν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Μουτίνιο στο 61' Οι Γερμανοί που είναι και πιο έμπειροι από τέτοια παιχνίδια ήταν πιο επιθετικοί αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα κι έτσι οι Μονεγάσκοι πήραν μια πολύτιμη για την συνέχεια νίκη.

Μονακό: Σούμπασιτς, Καρβάλιο, Ράγκι, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Τουλαλάν, Κοντόγκμπια (90'+4 Γουάλας), Μουτίνιο, Καράσκο (86' Ντιράρ), Οκάμπος (57' Σίλβα), Μπερμπάτοφ

Λεβερκούζεν: Λένο, Τόπρακ (71' Ράιναρτζ), Σπάχιτς, Γιεντβάι (65' Ντονάτι), Μπένις, Μπέντερ (76' Ντρίμιτς), Κάστρο, Μπελαράμπι, Τσαλχάνογλου, Σον Χέουνγκ Μιν, Κιέσλινγκ

Η λίστα ιστολογioν