O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίαμβος Ολυμπιακού ΒΙΝΤΕΟ



Σπουδαία νίκη με 3-2 επί τη Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού ξεκίνησε στο 13' όταν ο Μαζουάκου βρήκε κενό χώρο και με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Όμπλακ. Στη συνέχεια η Ατλέτικο πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού αντεπεξήλθε θετικά και στο 31' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Τσόρι γύρισε από αριστερά, ο Μ ήτρογλου άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει μπερδεύοοντας τους αμυντικούς και ο Αφελάι με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0.  

Η Ατλέτικο, όμως, κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο με την κεφαλιά του Μάντζουκιτς και μπήκε με αέρα ανατροπής στην επανάληψη. Στο 62' ο Ρομπέρτο κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στο δυνατό σουτ του Γκριέζμαν στην κλειστή γωνία και στο 73' ο Κώστας Μήτρογλου πήρε επιτέλους το όπλο του και έκανε το 3-1 με όμορφο γυριστό σουτ, αφού πρώτα σταμάτησε την μπάλα έχοντας πλάτη στο τέρμα, μετά την καταπληκτική ενέργεια και την σέντρα του Κασάμι από δεξιά.

Στο 87' η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο ματς με το γκολ του Γκριεζμάν, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πήρε μία μεγάλη νίκη με πολλαπλά οφέλη για την δύσκολη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι (84' Γιαννούλης), Τσόρι (57' Φουστέρ), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (69' Εντιγκά), Μήτρογλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσαλντί, Αρντά, Κόκε, Γκάμπι (56' Γκρίεζμαν), Σουάρεθ (75' Νίγκεθ), Γκαρθία (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς.

Η λίστα ιστολογioν