O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με νίκες ξεκίνησαν τα φαβορί



Εύκολα η Ρεάλ και δύσκολα η Λίβερπουλ πήραν την νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο των φαβορί στον δεύτερο όμιλο.

ΡΕΑΛ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 5-1

Με όλο τον θίασο επί σκηνής η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε πάρτι κόντρα στην Βασιλεία την οποία και συνέτριψε με 5-1 δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της διοργάνωσης. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχε τέσσερα γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Σούτσι με αυτογκόλ στο 14' για να πάρουν σειρά ο Μπέιλ στο 30', ο Ρονάλντο στο 31' και ο Ροντρίγκες στο 37'. Οι Ελβετοί μείωσαν στο 38' με τον Γκονζάλεζ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ με το πέμπτο γκολ της Ρεάλ που πέτυχε ο Μπενζεμά στο 79'.

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος (66' Βαράν), Νάτσο, Μαρτσέλο, Κρόος, Μόντριτς (74' Ιγιαραμέντι), Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Ερνάντες)

Βασιλεία: Βάτσλικ, Σχαρ, Σάμουελ (64' Κακιτάνι), Σούτσι, Ελνενί, Φράι (83' Ντελγκάδο), Τσάκα, Σαφάρι, Γκονζάλεζ, Ζούφι, Στρέλερ (73' Έμπολο)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 2-1

Σκούρα τα βρήκε η Λίβερπουλ κόντρα στην πρωτάρα Λουντογκόρετς που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Οι «κόκκινοι» λυτρώθηκαν στο τέλος χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μανκίγιο και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέραρντ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα η Λίβερπουλ είχε ανοιξει το σκορ στο 82' με τον Μπαλοτέλι για να ισοφαρίσει στο 90'+1 ο Αμπάλο. Σε γενικές γραμμές πάντως η Λίβερπουλ έφτυσε αίμα για να νικήσει στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς του ομίλου της.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακχό, Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Λαλάνα (67' Μπόνι), Κουτίνιο (68' Λούκας), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι

Λουντογκόρετς: Μπόρχαν, Καϊσάρα, Μότι, Α. Αλεξάντροφ, Μίνεφ, Ντιάκοφ (85' Εσπίνιο), Άμπελ, Μ. Αλεξαντρόφ, Μαρτσελίνιο, Μίσιτζαν (72' Αμπάλο), Μπέζιακ (86' Χάμζα)

Η λίστα ιστολογioν