O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Άλιμος 0-0

Μοιρασιά στα Ψαχνα με την πρώτη ισοπαλία της σεζόν για τους γηπεδούχους, ενώ οι «νεοφώτιστοι» πήραν τον τρίτο τους βαθμό
Το 0-0 με τον Άλιμο στην Εύβοια ήταν η πρώτη ισοπαλία της σεζόν για τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ οι «νεοφώτιστοι» μετρούν τρία σερί «x» φτάνοντας τους 3 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησαν καλύτερα οι παίκτες του Γιώργου Κούτση, αλλά μετά το 15’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στον Άλιμο όταν στο 29’ ο Μουρ επιχείρησε το σουτ και ο Μανιάτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μάλιστα οι παίκτες του Σωκράτη Οφυρδόπουλου «απείλησαν» και ένα λεπτό αργότερα με τον Δωροβίνη να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον πορτιέρο του Ηρακλή να μπλοκάρει. Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει και τους γηπεδούχους να έχουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους μια «φλύαρη» κατοχή.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά, με τους Ευβοιώτες να… απειλούν στο 50’ και το 52’ με τον Γουόρντεν να στέλνει την μπάλα άουτ στη πρώτη φάση και τον Μπαντίκο να απομακρύνει στη δεύτερη. Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έδιναν χώρο στον Ηρακλή αναζητώντας τις αντεπιθέσεις, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 57’ με τον Σαγανά να σουτάρει και τον Μανιάτη να διώχνει με δυσκολία. Στα επόμενα 20 λεπτά δεν έγινε κάτι αξιόλογο, με τους γηπεδούχους να έχουν ακόμη μια καλή στιγμή στο 78’ με τον Φλίγκο να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ στο 84’ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ποσίνκοβιτς έκανε το σουτ και ο Μπαντίκος διατήρησε την εστία του ανέπαφη, με το 0-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (46' λ.τρ. Κοτίτσας), Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Ράντι (62' Ποσίνκοβιτς), Φλίγκος (78' Πολίτης), Νάκα, Γουόρντεν.
ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης (69' Μπονγκ), Παντελής (76' Μαρσέλ), Καρδάρης, Μουρ, Δωροβίνης (88' Σταύρου), Γαβριήλ.

Η λίστα ιστολογioν