O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΥΚΙΣΙΑ -ΕΡΕΤΡΙΑ 0-2

Νικηφόρα πέρασε η Ερετρια μέσα στα Λουκισια και έδωσε τέλος στα δυο άτυχα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα Ευβοίας
Στο γήπεδο τον Λουκισιων έγινε ενα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέναλτι κόκκινες και 2 γκολ Η ομάδα των Λουκισιων το πάλεψε μέχρι το 88'  παρόλο που έπαιξε με 10 παίχτες από το  59 και εν συνέχεια με 9 από το 75 λ.τ του Φρουση ,είχε κάνει της αλλαγές ο Ταυταριδης

Η ομάδα της Ερέτρια προηγήθηκε στο 26΄΄οταν Τορα δέχθηκε μια μπαλιά από το κέντρο προς τα δεξιά  μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον πολύ καλό Ντελη κάνοντας το 0-1 για την Ερέτρια. Η ομάδα των Λουκισιων αντέδρασε άλλα δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μυτακιδη πάρα μόνο με λίγα σουτ που δεν  τον ανησύχησαν .Έτσι έληξε το Α ημιχ.
Στο Β ημιχ η Ερέτρια Μπήκε το ίδιο καλά μέσα στο γήπεδο και στο 61΄'κερδισε πέναλτι όταν ο Τορα δέχθηκε μακρινή μπαλιά στο κέντρο της Άμυνας προχώρησε μόνος απέναντι από τον Ντελη ανετράπη από τον Ντοβινο και ο κ.Σεγκος έδειξε την άσπρη βούλα..και την κόκκινη στον παίχτη τον Λουκισιων  ...το πέναλτι ανέλαβε να το χτυπήσει ο ίδιος ο Τορα και έστειλε την Μπάλα άουτ.
Παρόλο που είχε μήνη με 10 παίχτες τα Λουκισια δεν το έβαλαν κάτω και με τον δραστήριο Ελευθερίου δημιούργησαν μια αναστάτωση στα καρέ του Μυτακιδη και παραλίγο να κάνουν το 1-1 όταν ο Σεινταρας έστειλε με σουτ την μπάλα στην αγκαλιά του Μυτακιδη. Στο 70'ηταν η σειρά του Ρωμανού να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα  (κόκκινη) και την άγουσα για τα αποδυτήρια και έτσι αριθμητικός ομάδες ήρθα στα ίσια.
εδώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ρωμανός είναι πρώτη φορά που αποβάλλεται όσα χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο..
Στο 85 τραυματίζετε Φρουσης και αποχωρεί από το γήπεδο και έτσι η ομάδα τον Λουκισιων συνεχίζει υπόλοιπο του αγώνα με 9 παίχτες  γιατί είχαν γίνει όλες η αλλαγές..Στο 89  ήρθε η λυτρώσει για την Ερετρια  και το 0-2 πάλι με τον Τορα
όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα








Η λίστα ιστολογioν