O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δεύτερη νίκη για την Μπάγερν

Ο Μίλερ δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του

Στον πέμπτο όμιλο η Μπάγερν χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο έκανε το δύο στα δύο ενώ η Σίτι και η Ρόμα έμειναν στην ισοπαλία.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ 0-1

Την δεύτερη νίκη της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί χωρίς να πείσουν με την απόδοση τους πέρασαν από την Μόσχα νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μίλερ στο 22' με πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσε από τον Φερνάντες. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Γερμανοί ήταν χωρίς φαντασία στην τελική προσπάθεια στην οποία έφταναν εύκολα αλλά εκεί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ είχε ευκαιρίες αλλά δεν το πίστεψε.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Φερνάντες, Σενίκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Νάτχο (66' Ντούμπια), Τόσιτς (78' Εφρέμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Μούσα

Μπάγερν: Νόιερ, Μπενατία, Ντάντε, Αλάμπα, Αλόνσο, Λαμ, Μπερνάτ, Ρόμπεν (81' Ραφίνια), Μίλερ, Γκέτσε (77' Σακίρι), Λεβαντόφσκι (90' Πιζάρο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΟΜΑ 1-1

Το ντέρμπι του ομίλου έληξε χωρίς νικητή αφού η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρόμα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό σαφώς και ευνοεί τους Ιταλούς καθώς η Σίτι μετά από δύο αγώνες έχει μείνει χωρίς νίκη στον όμιλο. Το σκορ άνοιξε για τους Άγγλους ο Αγκουέρο με πέναλτι μόλις στο 4' αλλά ο Τότι ισοφάρισε στο 23'. Από τους Έλληνες της Ρόμα ο Μανωλάς ήταν στο βασικό σχήμα ενώ ο Χολέμπας και ο Τοροσίδης μπήκαν σαν αλλαγή.

Μάντσεστερ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας (46' Μίλνερ), Σίλβα, Αγκουέρο (84' Γιόβετιτς), Τζέκο (57' Λάμπαρντ)

Ρόμα: Σκορούπσκι, Μανωλάς, Γιάνγκα-Μπίβα, Μαϊκόν (89' Τοροσίδης), Κόουλ, Κεϊτά, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι (83' Χολέμπας), Ζερβίνιο, Τότι (72' Ιτούρμπε)

Η λίστα ιστολογioν