O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ματσάρα στο Παρίσι

Φάση από τον αγώνα του Παρισιού με πρωταγωνιστή τον Νταβιντ Λουίζ

Το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας ήταν όπως αναμενόταν το Παρί - Μπάρτσα αφού έπαιζαν δύο ομάδες με πολύ επιθετική νοοτροπία. Τις δικές του στιγμές όμως ζει και ο ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-2

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στο Παρίσι όπου η Παρί επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 3-2. Δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη δίδαξαν ποδόσφαιρο σε ένα παιχνίδι που ο θεατής δεν ήθελε να τελειώσει. Οι Γάλλοι που έπαιξαν και πάλι χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς άνοιξαν το σκορ με τον Νταβίντ Λουίζ στο 10' αλλά στο 12' η Μπάρτσα έκρυψε την μπάλα και ο Μέσι ισοφάρισε. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες αλλά το γκολ το έβαλαν οι γηπεδούχοι με τον Βεράτι στο 26'. Το 3-1 έγινε στο 54' με τον Ματουιντί αλλά στο 56' ο Νεϊμάρ μείωσε και από το σημείο εκείνο το ματς έγινε ροντέο. Η Μπάρτσα πίεζε για την ισοφάριση και η Παρί έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε παρά το δοκάρι του Μουνίρ για την Μπαρτσελόνα.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Λουίζ, Φαν ντερ Βιλ, Μάξουελ, Μότα, Βεράτι (71' Καμπάιγ), Ματουϊντί, Λούκας (90'+1 Μπαεμπέκ), Παστόρε (86' Σαντόμ), Καβάνι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες (83' Σάντρο), Μασεράνο, Ματιέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (69' Τσάβι), Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Πέδρο (62' Μουνίρ)



ΑΠΟΕΛ - ΑΓΙΑΞ 1-1

Μία ακόμα πολύ θετική παρουσία του ΑΠΟΕΛ σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου πήρε τον πρώτο της βαθμό καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ στο «ΓΣΠ». Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Άντερσεν στο 28', αλλά ο ΑΠΟΕΛ τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι του Μαντόυκα ισοφάρισε.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Γκιγιέρμε, Καρλάο, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες (71' Ντε Βισέντι), Αλωνεύτης, Μαντούκα (79' Ευφραίμ), Σέρινταν (82' Τζεμπούρ)

Άγιαξ: Σίλεσεν, Φέλτμαν, Μοϊσάντερ, Φαν Ράιν, Μπόιλεσεν, Φιεργκέφερ, Κλάασεν, Σερέρο, Σένε (74' Ελ Γκάζι), Άντερσεν (74' Κίσνα), Σίγκτορσον

Η λίστα ιστολογioν