O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η Λεβερκούζεν άφησε στο μηδέν την Μπενφίκα

Φάση από τον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Μπενφίκα

Η Λεβερκούζεν δεν άφησε περιθώρια στην Μπενφίκα που έχει μείνει χωρίς βαθμό ενώ η Ζενίτ και η Μονακό κακοποίησαν το ποδόσφαιρο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-1

Μετά την ήττα της στο Μονακό στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπάγερ Λεβερκούζεν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο όπως άλλωστε και η Μπενφίκα που επίσης είχε ξεκινήσει με ήττα. Η ομάδα όμως που έδειξε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός τέτοιου ματς ήταν η γερμανική που νίκησε εύκολα με 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ του Κιέσλινγκ στο 25' και του Σον Χέουνγκ Μιν στο 34'. Στην επανάληψη η Μπενφίκα μείωσε προσωρινά με τον Σάλβιο στο 62' αλλά στο 64' ο Τσαλχάνογλου με πέναλτι έκανε το 3-1 και σφράγισε την νίκη της ομάδας του. Ο Ανδρέας Σάμαρης μπήκε αλλαγή στο 77'.

Λεβερκούζεν: Λένο, Τόπρακ, Σπάχιτς, Χίλμπερτ, Βέντελ, Ράιναρτζ, Μπέντερ (82' Ντονάτι), Μπελαράμπι (70' Οζτουναλί), Σον Χέουνγκ Μιν, Τσαλχάνογλου, Κιέσλινγκ (76' Ντρίμιτς)

Μπενφίκα: Σέζαρ, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Αλμέιδα, Ελισέου, Πέρεζ (77' Σάμαρης), Κριστάντε (46' Περέιρα), Σάλβιο, Ταλίσκα (46' Λίμα0, Γκαϊτάν, Ντερλέι

ΖΕΝΙΤ - ΜΟΝΑΚΟ 0-0

Οι δύο ομάδες που νίκησαν στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου εξακολουθούν να οδηγούν στην βαθμολογία αφού το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Ζενίτ και η Μονακό χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους έμειναν στο 0-0. Το ματς ήταν χωρίς ενδιαφέρον με δύο ομάδες που περισσότερο φοβόντουσαν να μην χάσουν και δεν ρίσκαραν για να φτάσουν στην νίκη.

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Γκαράι, Λόμπερτς, Ανιούκοφ (88' Αρσάβιν), Κρισίτο, Γκαρσία, Φαϊζούλιν, Χουλκ, Σατόφ (66' Σμολνίκοφ), Ντάνι, Ροντόν (75' Κερζάκοφ)

Μονακό: Σούμπασιτς, Ραγκί, Καρβάλιο, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Κοντόγκμπια, Τουλαλάν, Μουτίνιο (90'+2 Μπακαγιόκο), Ντιράρ, Οκάμπος (80' Ζερμέν), Μπερμπάτοφ (52' Καράσκο)

Η λίστα ιστολογioν