O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝ.ΑΟ.Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 0-1


 Ο ΑΟΝΑ στο Γυμνό κέρδισε τον Ολυμπο με 1-0, χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Γυμνού ήταν καλύτερος κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στα ημιτελικά απέναντι στον κυπελλούχο της Εύβοιας που απέκλεισε και τον ΑΟΧ στην προηγούμενη φάση.



Οι γηπεδούχοι έπαιξαν θαυμάσια στο πρώτο 45λεπτο όπου δυο φορές βρέθηκαν φάτσα με το γκολ σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ αλλά απέτυχαν να προηγηθούν στο σκορ, κάτι που έκανε η ομάδα της Αρτάκης δυο λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου από στημένη φάση. Ο Γίγας εκτέλεσε το φάουλ και ο Κάραλης που είχε τρυπώσει στην άμυνα του Ολυμπου πέτυχε με κεφαλιά το  μοναδικό γκολ του αγώνα κι έστειλε τον ΑΟΝΑ στην ημιτελική φάση για 5η φορά τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε ακόμη από την αποχώρηση, λόγω τραυματισμού,  του Καραχάλιου (ΑΟΝΑ) πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο και τις δυο κόκκινες που έδειξε ο κ. Φώτης στον Μαστροκώστα (68') της Αρτάκης και τον Πάττα (74') του Ολύμπου.

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος): Μώρος, Ντούκα, Χασανλάρι, Μπαλαμπάνης (91΄Κονόμι)Φωτιάδης, Κάραλης, Γίγας, Καραχάλιος (27΄ Χρόνης), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Δεληγιώργης.


Όλυμπος Γυμνού (Κ. Αγριόδημος): Μωραίτης, Κιούσης Ευαγγ, Κιούσης Αντ., Κοτρωγιάννης, Πάττας, Βεσέλι, Σκεμπές (51΄ Πασσάς), Αργύρης, Ζαχαριάς, Δίπλας, Κουσερής (67΄Ξουρής) 

Η λίστα ιστολογioν