O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΠΟΡΤΟ 0-3

Οι παίκτες της Πόρτο πέρασαν εύκολα από την Λευκορωσία

Η Πόρτο είναι και μαθηματικά πρώτη και η Σαχτάρ δεύτερη στον όγδοο όμιλο όπου όλο το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην μάχη για την τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ.


Περίπατο στην Λευκορωσία έκανε η Πόρτο η οποία νίκησε με 3-0 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και πήρε και μαθηματικά την πρώτης θέση αφού την πρόκριση την είχε ήδη εξασφαλίσει. Οι Πορτογάλοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και νίκησαν δίκαια. Τα γκολ για τους «δράκους» τα πέτυχαν ο Ερέρα στο 56', ο Μαρτίνεζ στο 65' και ο Τέγιο στο 89'.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Γκαϊντούτσικ, Τούμπιτς, Ολέκνοβιτς, Μλαντένοβιτς (62' Αλεξίεβιτς), Α. Βολόντκο, Γιαμπλόνσκι, Γκορντέιτσουκ, Καρνίτσκι (67' Μπάγκα), Μ. Βολόντκο, Ροντιόνοφ (75' Σίγκνεβιτς)

Πόρτο: Φαμπιάνο, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Ντανίλο, Σάντρο, Κασεμίρο, Ερέρα, Τόρες, Κουαρέσμα (71' Τέγιο), Μπραχίμι (83' Λόπεζ), Μαρτίνεζ (90' Κιντέρο)

ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-1

Την πρώτη της νίκη στον όμιλο και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η Μπιλμπάο η οποία επιβλήθηκε ε 1-0 της Σαχτάρ στην Ουκρανία και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι παρά την ήττα τους έχουν εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το πέτυχε στο 68' ο Σαν Χοσέ.

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Φερνάντο (77' Φρεντ, Στεπανένκο, Κόστα (68' Μάρλος), Τάισον (71' Μπερνάρντ), Τεσέιρα, Αντριάνο

Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα (32' Γκουρπέγι), Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Σουσαέτα (65' Αντούριθ), Μπενιάτ, Μουνιαΐν (88' Λόπεθ), Βιγκέρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Πόρτο 13
2.  Σαχτάρ 8
3.  Μπιλμπάο 4
4.  ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

Η λίστα ιστολογioν