O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ 3-2

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη της Μάντσεστερ Σίτι

Στον πέμπτο όμιλο το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπάγερν θα τερματίσει πρώτη, αλλά από κει και κάτω γίνεται της κακομοίρας.

Μια πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπάγερν με 3-2 και παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης αφού ισοβαθμεί με Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν σαν μοναδικό στόχο την νίκη κόντρα σε μία ομάδα που είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και πήγε στην Αγγλία με αρκετές αλλαγές. Για να φτάσει στην επιτυχία η Σίτι όμως χρειαζόταν έναν ηγέτη και αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σέρχιο Αγκουέρο που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο 22' με πέναλτι, στο 82' και στο 90'+1. Η Μπάγερν που έπαιζε από το 20' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπενάτια είχε σκοράρει στο 40΄με τον Αλόνσο και στο 45' με τον Λεβαντόφσκι.

Μάντσεστερ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Μανγκαλά, Σανιά (68' Ζαμπαλέτα), Κλισί, Φερνάντο, Μίλνερ (66' Γιόβετιτς), Νάβας, Λάμπαρντ, Νασρί, Αγκουέρο (90'+4 Ντεμικέλις)

Μπάγερν: Νόιερ, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Ραφίνια, Μπέρνατ, Αλόνσο, Χόχμπιεργκ, Ρόντε (25' Ντάντε), Ρόμπεν, Ριμπερί (81' Σβαϊνστάιγκερ), Λεβαντόφσκι (84' Σακίρι)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΜΑ 1-1

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέρησης στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ πήρε την ισοφάρισε την Ρόμα σε 1-1 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης ή έστω της τρίτης θέσης. Οι Ρωμαίοι που με νίκη θα έκαναν ένα πολύ μεγάλο βήμα, μπήκαν πιο δυνατά και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με γκολ του Τότι στο 43'. Στην επανάληψη η ΤΣΣΚΑ ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση κάτι που έγινε τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπερεζούτσκι μετά από σύγχιση στην άμυνα της Ρόμα. Οι Ιταλοί είχαν στην σύνθεση τους τους Κώστα Μανωλά και Χοσέ Χολέμπας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Φερνάντες, Σενίκοφ, Νάτχο, Ερεμένκο, Τζαγκόεφ, Καούνα (64' Μιλάνοφ), Μουσά (81' Τόσιτς), Ντούμπια

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μανωλάς, Αστόρι, Φλορέντσι, Χολέμπας, Κεϊτά, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν (83' Στρότμαν), Ζερβίνιο (77' Ιτούρμπε), Τότι, Λιάγιτς (87' Πιάνιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Μπάγερν 12
2.  Ρόμα 5
3.  Μάντσεστερ Σίτι 5
4.  ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5

Η λίστα ιστολογioν