O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ντιναμό Μόσχας.-Παναθηναϊκός 2-1

Προηγήθηκαν με τον Μπεργκ, αλλά ηττήθηκαν οι πράσινοι στην Μόσχα

Την ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 2-1 από την πρωτοπόρο του ομίλου Ντιναμό Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά μουδιασμένα στους -10 βαθμούς της «Χίμκι Αρίνα» στη Μόσχα. Η Ντιναμό πήρε εξαρχής τα ηνία του αγώνα και θέλησε να πιέσει τους «πράσινους», κάτι που κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο έχοντας δοκάρι στο 4’ με τον Κουράνι. Η ομάδα του Αναστασίου, όμως, από το δεκάλεπτο κι έπειτα ισορρόπησε την κατάσταση.
Ο Παναθηναϊκός πάτησε καλύτερα και στο 14’ έδωσε τη δυνατότητα στους 100 ηρωικούς οπαδούς του να φωνάξουν, αφού πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ήταν μια εξαιρετική σέντρα του Νάνο, με τον Μπεργκ στην καρδιά της άμυνας να εκθέτει τα θηρία της Ντινάμο και με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στους «πράσινους».

Από το γκολ κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός δεν έδειχνε να απειλείται ιδιαίτερα και χρειάστηκε ένα εικοσάλεπτο για να βρει ξανά ρυθμό η Ντιναμό.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλά προσηλωμένος στο πλάνο του και στο 53’ απείλησε με ωραίο σουτ του Πέτριτς. Κάπου εκεί, όμως, γύρισε τούμπα όλο το ματς με μια τυχερή φάση. Ήταν το 55’ όταν ο Βενκέρ έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο σώμα του Τριανταφυλλόπουλου κι από εκεί στην αριστερή γωνία του Κοτσόλη ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει να πέφτει προς τα δεξιά.

Το γκολ των Ρώσων, έδειξε να αποδιοργανώνει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωσή του. Οι «πράσινοι» έκαναν πολλά και παιδικά λάθη, τα οποία κόστισαν. Σε ένα τέτοιο, ο Μέντες στο 61’ έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή και ο Ιόνοβ μπήκε μόνος του απέναντι στον Κοτσόλη, με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτεί να πλασάρει και να κάνει το 2-1 για τη Ντιναμό Μόσχας, ανατρέποντας το ματς.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και παρά το γεγονός ότι άφησε χώρους και κινδύνευσε από την ταχύτητα του Βαλμπουενά και του Ιόνοβ, είχε με τη σειρά του ευκαιρίες να απειλήσει.

Ντιναμό Μόσχας (Τσερτσέσοφ): Καμπούλοφ, Μπίτνερ, Σαμπά, Ντάγκλας, Ρότενμπεργκ, Βενκέρ, Ιόνοφ (81΄ Τζούτζακ), Βαλμπουενά, Νομπόα, Ζιρκόφ (72΄ Γιουσούποφ), Κουράνι (88΄ Προυντνίκοφ).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος (55΄ Κουτρουμπής), Μέντες (86΄ Πράνιτς), Λαγός, Δώνης, Μπεργκ (78΄ Κλωναρίδης), Μπαϊράμι, Πέτριτς.

http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν