O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Καθάρισε και αποχώρησε τραυματίας

Τους... πάτησε ο Αθανασιάδης

Σπουδαίας σημασίας νίκη για τον ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Ντιναμό Μίνσκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ.
Με το τεράστιο αυτό διπλό ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 7 βαθμούς όσους έχει και η Γκινγκάμπ και με νίκη επί των Γάλλων σε δυο εβδομάδες στην Τούμπα, παίρνει αυτός το δεύτερο εισιτήριο των 32 του Γιουρόπα Λίγκ.
Πρώτη φυσικά είναι η Φιορεντίνα που με την νίκη της στη Γαλλία με 2-1 επί την Γκινγκάμπ, έφτασε τους 13 βαθμούς. Αγωνία ωστόσο επικρατεί παρά την νίκη του ΠΑΟΚ, για την κατάσταση του ανθρώπου που σκόραρε εις διπλούν, του Στέφανου Αθανασιάδη.

Στην φάση που σκόραρε το δεύτερο τέρμα του ο Κλάους στο 88ο λεπτό πάτησε πάνω σε αμυντικό της Ντιναμό, και αμέσως μετά το γκολ έγινε αλλαγή αφού σφάδαζε από τον πόνο.

Στα του αγώνα τώρα στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος είχε για ένα τέταρτο την πρωτοβουλία των κινήσεων για 15 λεπτά με τον Βίτορ να πρωταγωνιστεί στις χαμένες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, αν και δεν μπήκαν καλά στην αρχή είδαν τον Αθανασιάδη με καταπληκτική προσπάθεια να γράφει στο 82’ το 1-0 από την καρδιά της μεγάλης περιοχής, μετά από ασίστ του Περέιρα.

Έξι λεπτά μετά στο 88’ ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ, μετά από σουτ του Γκολάσα και έγραψε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του.       

Ντιναμό Μίνσκ (Ζουράβελ): Ιγκνάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Ουντότζι (74 Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τζα Τζε-Τζε (81' Ντιομάντε)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (28 λ.τρ. Κατσικάς), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46' Γκολάσα), Αθανασιάδης (90' Παπαδόπουλος).

Η λίστα ιστολογioν