O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι 6 υποψήφιοι προπονητές για την Εθνική μας

1. Νίκος Αλέφαντος.

Αναλαμβάνει θριαμβευτικά το γαλανόλευκο πάγκο, αναγκάζοντας ακόμα και τον Δούρο να τον πάρει τηλέφωνο για να τον συγχαρεί. Η πορεία του θα είναι σύντομη, καθώς η χρήση της λέξης “Χαριστέα” ως χαρακτηρισμό/βρισιά, δεν άρεσε στην Ομοσπονδία.

2. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο φιλόδοξος βιβλιοπώλης/πολιτικός ξεκινά με νίκες την καριέρα του στην Εθνική, όμως στη συνέχεια η FIFA θα τον αποβάλει από κάθε διοργάνωση λόγω της ιδιόμορφης φωνής του που έκανε παράσιτα στην ενδοεπικοινωνία των διαιτητών.

3. Αντώνης Σαμαράς.

Στο τιμόνι της χώρας, στο τιμόνι και της Εθνικής μας, τι πιο φυσιολογικό; Κάνει περικοπές στις αποστολές και τα ταξίδια παίρνοντας 11 παίκτες μαζί του και αναπόφευκτα οι πρώτες ταπεινωτικές ήττες δεν αργούν να έρθουν.

4. Ηλίας Ψινάκης.

Η λέξη “μπορντέλο” και οι λοιπές εκφράσεις που χρησιμοποίησε κατά κόρον για να χαρακτηρίσει την ομάδα μας, δεν άρεσε και πολύ, παρά τα θετικά πρώτα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν.

5. Κώστας Τσάκωνας.

Η ομάδα παραμένει στο χάλι που είναι και παλεύει να ξεκολλήσει από την ουρά του εκάστοτε προκριματικού όμιλου, όμως όλοι περνούν καλά και δεν έχουν λόγο να τον διώξουν. Αποσύρεται μόνος του στην ηλικία των 87 ετών.

6. Ανδρέας Ευαγγελόπουλος aka Εθνικός Σταρ.

Ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από την Εθνική μπάσκετ, αναλαμβάνει την ποδοσφαιρική. Αποχωρεί μόνος του όταν η σκυλίτσα του εμπλέκεται σε φρικτό ατύχημα, ύστερα από απόπειρα σέντρας του Λουκά Βύντρα.
Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει τη θέση;



Η λίστα ιστολογioν