O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ – Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 3-2

Την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας κερδίζοντας με 3-2 τον Α.Ο. Λουκισίων στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας για την 12η αγωνιστική και καταλαμβάνοντας πλέον «καθαρά» τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος η Ένωση υπερείχε, απέναντι σ’ έναν νεανικό Α.Ο. Λουκισίων που όμως δεν το έβαζε κάτω. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα καταφέρνοντας έτσι να πάνε με σαφές προβάδισμα στα αποδυτήρια, ενώ τα Λουκίσια απάντησαν με δύο καλές ευκαιρίες προς τα τέλη του ημιχρόνου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και δεν υπήρξαν πολλές ουσιαστικές φάσεις τα Λουκίσια κατάφεραν να μειώσουν στο 75, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Ηλίας Στεργίου με δεύτερο προσωπικό γκολ «κλείδωσε» τη νίκη για την Ένωση. Τα Λουκίσια δύο λεπτά πριν τη λήξη διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Βαρσαμάς σε ανατροπή του από το Βασιλείου και το οποίο έφερε αντιδράσεις από τους φιλάθλους και τους ανθρώπους των γηπεδούχων.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
19’ 1-0 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Βασίλης Ανέστης βάζει τετ – α – τετ το Χρήστο Ανέστη και αυτός πλασάρει από κοντά τον Ντελή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
34’ 2-0 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: ο Χρήστος Ανέστης εκτελεί κόρνερ, η μπάλα μετά από κόντρες στρώνεται στον Ηλία Στεργίου και αυτό με σουτ τη στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
38’ Η μπάλα περνά άουτ σε κεφαλιά του Κουτσαυλή.
39’ Σουτ του Βαρσαμά ο Καρατσόλιας διώχνει σε κόρενερ.
57’ Σουτ του Χρήστου Ανέστη η μπάλα άουτ.
66’ Η μπάλα περνά άουτ σε σέντρα – σουτ του Θανάση Βασιλείου
75’ 2-1 ΓΚΟΛ για τα Λουκίσια: Ο Βαρσαμάς βγαίνει τετ – α- τετ από λάθος του Αγγελόπουλου και μειώνει σε 2-1.
85’ 3-1 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Ηλίας Στεργίου τσιμπάει τη μπάλα πατάει περιοχή σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
87’ Ο Διαιτητής καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή του Βαρσαμά από τον Βασιλείου.
88’ 3-2 ΓΚΟΛ για τα Λουκίσια: Ο Φρούσης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βαρσαμάς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Δήμος Τσελίκας): Καρατσόλιας, Τριανταφύλλου Α., Βασιλείου, Τόουρφε, Τριανταφύλλου Σ., Στεργίου Η., Στεργίου Α. (92’ Χατζηχριστόφας), Γοργομάτης Ν., Δήμου (70’ Αγγελόπουλος), Ανέστης Χ., Ανέστης Β.

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Τάσος Ταυταρίδης): Ντελής Α., Μπαλούκος, Ντοβίνος (55’ Αποστόλου Χ.), Μπαϊμπάκης, Ντελής Δ., Φρούσης, Ελευθερίου, Κουτσαυλής, Βαρσαμάς, Λουκατσίκος, Σεϊνταράς (86’ Αποστόλου Α.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Πόγκας ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης – Γιάννης Λιαγκάκης – Γιώργος Κοντογιαννίδης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χρήστος Δήμου ΓΙΑΤΡΟΣ: Ευσεβία Γοργομάτη

Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν