O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Λάμψη αστέρων και πλούσιο μπασκετικό υπερθέαμα στο 3ο All Star του ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ


Τρίποντα, καρφώματα, πλούσιο μπασκετικό υπερθέαμα με λάμψη πολλών αστέρων, μουσική και χορός συνέθεσαν χθες το 3ο AllStar του Σύλλα Αιδηψού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Λουτρών Αιδηψού, με την παρουσία πολλών αστέρων του μπάσκετ από Α2, Β, Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα, ενός πολυνίκη Έλληνα προπονητή και με ευρωπαϊκούς τίτλους στο ενεργητικό του και νυν τεχνικό του Πανιωνίου, του «τίγρη» Βαγγέλη Αλεξανδρή και του αξιόλογου τεχνικού του Κάδμου Θηβών Απόστολου Αναστασίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....


Ο Πρόεδρος του Σύλλα κ. Μαυροζούμης με τον Πρόεδρο της ΟΔΚΕ κ. Ιωάννου
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Λουτρών, για να χειροκροτήσει από κοντά τους αστέρες του μπάσκετ, αλλά και τους Αθλητές της ομάδας του Σύλλα, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου, ο Αντιδήμαρχος Αιδηψού Δημήτρης Ζουπανιώτης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας Νίκος Ιωάννου.
ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τη Δήμαρχος Ελένη Ευσταθίου
Η ομάδα του Σύλλα τίμησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την προσφορά τους στο μπάσκετ τους δύο διαιτητές Μπλέτσα Γιώργο και Κοκορδάτο Σπύρο καθώς φυσικά και τους δύο προπονητές, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Απόστολο Αναστασίου. Κατά τη βράβευση του ο κ. Αλεξανδρής τόνισε πως θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα του Σύλλα και ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή Ιστιαίας – Αιδηψού να επενδύσει στον Αθλητισμό και τη νεολαία.
ο τριποντέρ Κώστας Δέδες
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, νικητής του διαγωνισμού τριπόντων αναδείχθηκε ο Κώστας Δέδες που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία και το Παγκράτι, ενώ επίδειξη καρφωμάτων πραγματοποίησε ο επίσης παίκτης του Παγκρατίου Κώστας Παπαντωνάκος, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. Στο αγώνα που διεξήχθει αναφέρουμε για την ιστορία, ότι η ομάδα των κ. Αλεξαδρή – Στάμου, επικράτησε με 78 – 108 της ομάδας των Αναστασίου – Φώτου.
Κλείνοντας να ξαναθυμίσουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων αθλητών.
Νίκος Ξετρίχης –Προφ.Ηλίας –ΕΣΚΑΝΑ
Κωστής Δέδες –Παγκράτι –Α2
Αλέξανδρος Στεφάνου -Μελίσσια –Α΄ΕΣΚΑ
Άλκης Παππάς –Παγκράτι –Α2
Γιάννης Χαρατσής – Κάδμος Θήβας – Γ΄Εθνική
Κώστας Παπαντωνάκος –Παγκράτι –Α2
Χρήστος Λάκκας –Παγκράτι –Α2
Δημήτρης Μπλέτσας –Χαλκίδα
...και φυσικά οι προπονητές και οι παίχτες της αντρικής και εφηβικής ομάδας του ΣΥΛΛΑ...

Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν