O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Καθάρισε ο Μήτρογλου



Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου στο Καραϊσκάκη και μείωσε εκ νέου την διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στον έναν βαθμό με τον δικέφαλο του βορρά να παίζει αύριο στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Πανιώνιος, ο οποίος κλείστηκε στα καρέ του και με καλοστημένη άμυνα κατάφερε να περιορίσει αισθητά τους επιθετικούς των ερυθρολεύκων. Οι πρωταθλητές, βέβαια, πίεζαν συνεχώς και είχαν την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, όμως, κινδύνευσαν και σε κάποιες από τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου. Όπως στο 13' όταν ο Ρομπέρτο έδιωξε με το πόδι το συρτό σουτ του Μπουμάλ.

Στο 24' η κεφλιά του Μήτρογλου ήτταν άστοχη, αλλά στο 36' ο διεθνής επιθετικός βρήκε δίχτυα, αφού μετά από την πρωτη κεφαλιά-πάσα του Σιόβα, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μίτσελ πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έχασε την καλύτερη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα με το σουτ του Μασούρα που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 69' ο Μήτρογλου αιφνιδιάστηκε και έχασε την ευκαιρί από θέση βολής μετά το κόρνερ του Τσόρι και την κεφαλιά του Εντιγκά, ενώ στο 71' ο Ρομπέρτο έδιβξε σωτήρια το σουτ που έκανε ανενόχλητος ο Μασούρας, ο οποίος έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 83', αμέσως μετά από την ωραία εκτίναξη του Παπαδόπουλου στο φαλτσσαριστό σουτ του Μήτρογλου. Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μήτρογλου με μία κίνηση από τα... παλιά πλάσαρε τον Παπαπαδόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία (28’ Σιόβας), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87’ Φορτούνης), Τσόρι, Αφελάι (62’ Ντοσεβί), Μήτρογλου. 

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (62’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (84’ Σμυρλής), Σιώπης (75’ Βούζας), Μητρόπουλος, Πάνος, Γιάννου.

Η λίστα ιστολογioν